@meftuz222Geçen seneden bir sorumluluğum var, Edebiyat. Ben sorumluluk sınavlarına girmedim ve bildiginiz üzere bu yıl edebiyattan geçtim fakat 7 zayıfım var. 2. dönemin yıl sonu başarı puanı 50 küsur bir sorun olur mu? @333365
1. ve 2.dönem yıl sonu başarı puanın minimum 50 ise geçersin.
Geçen senenin sorumluluğu senin sınıfı geçmene engel olmaz.
Ortalaman 50'nin üzerinde ise kaç zayıfın olduğunun önemi yok. Geçiyorsun sınıfı. Edebiyattan zayıfın olur ise sorumlu olursun.
Teşekkür ederim.
Edebiyat baraj dersttir,sözlülerle sınavlarla beraber ders ortalaması 50'nin altında olursa sorumluluğa girersin.Onun dışında zayıf sayın önemli değil.1 ve 2.dönemlerin ders ortalamasının ortalaması 50'nin üstünde ise geçersin.Geçen seneden bir sorumluluğum var, Edebiyat. Ben sorumluluk sınavlarına girmedim ve bildiginiz üzere bu yıl edebiyattan geçtim fakat 7 zayıfım var. 2. dönemin yıl sonu başarı puanı 50 küsür bir sorun olur mu? @333365
Edebiyat baraj dersttir, sözlülerle sınavlarla beraber ders ortalaması 50'nin altında olursa sorumluluğa girersin. Onun dışında zayıf sayın önemli değil. 1 ve 2.dönemlerin ders ortalamasının ortalaması 50'nin üstünde ise geçersin.
Tamamdır. Sınıfı geçiyorsun. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.100.7857142857 iki dönemin ortalamalarının toplamı 100 yapiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.