Sınıfça para toplayıp öğretmene bilgisayar almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yasal değildir ve neden laptop tamir edilmek yerine yenisi alınıyor hem de 7 bin liralık
Öğretmeni okul müdürünüze şikayet edin aklı başına gelsin.

Bilgisayarı mı bozulmuş?
Belki bir parçası arızalanmıştır. Buraya gelsin bilgisayardaki sorununu anlatsın yardımcı oluruz.

Hocam ne desem bilemedim. Hocanın yaptığı da aşırı mantıklı gelmiyor ama neyse.

Buna benzer bir hikayesi vardı babamın, bana anlatmıştı bende anlatayım size.

Yıl 2010, babam öğretmen. Sınıfta bilgisayar yokmuş. Sınıfta para toplamışlar ve 800 TL elde etmişler.
Sonra babam müdür'ün ( namı değer printer deriz ) odasına gidip bilgisayar alacağını söylemiş. Müdür de 100 TL vermiş, ve yanına orada bilgisayarı eğitim için alacağından dolayı indirim yapılmasını sağlayacak bir şey vermiş ( hatırlamıyorum onu )
Babam da kendisi 100 TL koyarak bir Casper masaüstü bilgisayar almış.

2015'te o okuldan ayrıldı kendisi, lakin o bilgisayarı "okulun malı o" diyerek evine götürmedi.

Belki burada da benzer bir senaryo yaşanır diyeceğim ama burada 100 TL yerine 5000 TL'den konuşuyoruz. Bilemedim.

O zaman neden laptop tamir edilmek yerine yenisi alınıyor

Hocam küçük meblalar olsa pek sorun olmaz ama 100 TL ne 5000 TL ne öğretmene bilgisayar mı alıyoruz yoksa birlikte danaya mı giriyoruz anlamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…