LossSantos
Megapat
- Makaleler
- 1
Madem cidden bilgisayara ihtiyacı var. Gider 3000Tl'ye İpad alsin. 7000TL ne? Asla vermezdim.
Arkadaşlar selam. Bir şey danışmak istiyorum. Öğretmenin laptopu bozuluyor ve sınıf annesi wp grubuna mesaj atıyor; "para toplanacak, perşembe'ye kadar vermek zorundasınız.". Sizce boyle bir şey yasal mı? Neden ben kalkıp ekstradan 150 TL para vereyim? Ayrıca sınıfın bütçesi olan 2000 TL'yi de katacaklar ve 7000 TL'lik laptop alacaklar. Ben bu parayı vermek istemiyorum. Sizce böyle bir şey yasal mıdır?
Şey diyor ama bak sınıftan 2000 TL kendisi de üstüne 5000 TL ekledikten sonra 7000 TL'ye bilgisayar alacak kendisine. Sınıf parası ile alsa yine genellikle sadece öğretmen kullanır çünkü uzaktan eğitim var ve okula gidilmesi zor gibi.
Hocam ne desem bilemedim. Hocanın yaptığı da aşırı mantıklı gelmiyor ama neyse.
Buna benzer bir hikayesi vardı babamın, bana anlatmıştı bende anlatayım size.
Yıl 2010, babam öğretmen. Sınıfta bilgisayar yokmuş. Sınıfta para toplamışlar ve 800 TL elde etmişler.
Sonra babam müdür'ün ( namı değer printer deriz ) odasına gidip bilgisayar alacağını söylemiş. Müdür de 100 TL vermiş, ve yanına orada bilgisayarı eğitim için alacağından dolayı indirim yapılmasını sağlayacak bir şey vermiş ( hatırlamıyorum onu )
Babam da kendisi 100 TL koyarak bir Casper masaüstü bilgisayar almış.
2015'te o okuldan ayrıldı kendisi, lakin o bilgisayarı "okulun malı o" diyerek evine götürmedi.
Belki burada da benzer bir senaryo yaşanır diyeceğim ama burada 100 TL yerine 5000 TL'den konuşuyoruz. Bilemedim.
Hocam ne desem bilemedim. Hocanın yaptığı da aşırı mantıklı gelmiyor ama neyse.
Buna benzer bir hikayesi vardı babamın, bana anlatmıştı bende anlatayım size.
Yıl 2010, babam öğretmen. Sınıfta bilgisayar yokmuş. Sınıfta para toplamışlar ve 800 TL elde etmişler.
Sonra babam müdür'ün ( namı değer printer deriz ) odasına gidip bilgisayar alacağını söylemiş. Müdür de 100 TL vermiş, ve yanına orada bilgisayarı eğitim için alacağından dolayı indirim yapılmasını sağlayacak bir şey vermiş ( hatırlamıyorum onu )
Babam da kendisi 100 TL koyarak bir Casper masaüstü bilgisayar almış.
2015'te o okuldan ayrıldı kendisi, lakin o bilgisayarı "okulun malı o" diyerek evine götürmedi.
Belki burada da benzer bir senaryo yaşanır diyeceğim ama burada 100 TL yerine 5000 TL'den konuşuyoruz. Bilemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.