Sınıfça para toplayıp öğretmene bilgisayar almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim annem babam öğretmen, yeni araba aldık biraz borcumuz vardı, akrabalardan ödünç bilgisayar aldık. Yani çözümü illaki vardır, ancak paranın velilerden istenmesi çok saçma, bence vermeyin.
Öğretmenler bu hayatta gördüğüm en doyumsuz insanlar. Dünyalar kadar maaş alıp hala yetmiyor diye ağlarlar. İnsanlar 7000 TL laptop a para vermek zorunda değil. Gidip cimer e şikayet edilebilir. Sonuçta bu da bir çeşit gasp. Tek işleri duygu sömürüsü yapma hiçbir şey yapamazlar derste 2 soru bile çözmezler dünyayı da talep ederler.
Hepsi öyle değil, benim annem karşılığını alamayacağını bildiği halde 40 kişilik sınıfta her gün öğrencilerine bir şeyler hazırlıyor, yardım ediyor. Hatta ayıptır söylemesi iki öğrencisine derse katılması için tablet aldı.

Öğretmenin kişisel bilgisayarı ise aşırı saçma, o kadar meraklı olanlar varsa versinler, siz vermeyin. ''Niye vermiyorsunuz?'' derlerse ''Ben mi bozdum?'' dersiniz geçersiniz :D. 7.000₺ civarındaki bir laptop'u da sınıf için aşırı fazla gelir 5.000₺ civarlarındaki iş görür.

Link .

Şikayet edebilirsin. Yanında başka arkadaşın olmasına gerek yok, ekran fotoğrafı al yeter bu arada kaçıncı sınıf?

Benim annem babam öğretmen, yeni araba aldık biraz borcumuz vardı, akrabalardan ödünç aldık. Yani çözümü illaki vardır, ancak paranın velilerden istenmesi çok saçma, bence vermeyin.

Hepsi öyle değil, benim annem karşılığını alamayacağını bildiği halde 40 kişilik sınıfta her gün öğrencilerine bir şeyler hazırlıyor, yardım ediyor. Hatta ayıptır söylemesi iki öğrencisine derse katılması için tablet aldı
Katılıyorum. Öncelikle öğretmenler o kadar afaki maaşlar almıyor. Benim annem de öğretmen Kıdem seviyesi en üstte 5 bin tlye yakın maaş alıyor. Full derse girse 2 bin tl de ek ders ücreti gelir 7 bin tl maaş alması demek bu da. Ancak 7 bin tl en en en üst maaşları çoğu branş öğretmeni full ek ders alamıyor. Hatta çoğu öğretmen sözleşmeli olduğundan max 2 3 bin tl maaş alıyor.

Fazla maaştan bahsediyorsak. 1. sınıf Savcı maaşlarına bakabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı