Sınıfça para toplayıp öğretmene bilgisayar almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu normal şartlarda durumu elvermeyen bir öğretmene olsaydı ve gerçekten de gönlünden kopan verseydi ismi "bağış" olurdu. Ama sınıf annesi bunu bir haraç haline getirmiş. Kesinlikle vermemeniz tavsiyemdir. Ayrıca üstelenirse de yönetime şikayet etmekten çekinmeyin bence.

Çok mantıksız öğretmen ztn devletten baya maaş alıyordur. köle çalıştırma taktiği bunlar, vermeyin en fazla sınıf annesi gözünde düşersiniz biraz ama kimse anlamaz.

Öğretmenler senden benden fazla para alıyor devletten. sınıf bütçesi ile ilkokulun ne alakası var anlam veremedim. 10 yaşında kendinizi lise son gibi görmeyi bırakın lütfen acil.

Öğretmen maaş almıyor mu? Bizim bazı hocalarımız telefondan canlı ders açıyor. Ayrıca 7000TL laptop nedir ya? Gaming Laptop mu alıyor? Sizin yerinizde olsam vermezdim.

Öğretmenler senden benden fazla para alıyor devletten. Sınıf bütçesi ile ilkokulun ne alakası var anlam veremedim. 10 yaşında kendinizi lise son gibi görmeyi bırakın lütfen acil.

Ne lisesi birader 22 yaşındayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…