Sınıfça para toplayıp öğretmene bilgisayar almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu normal şartlarda durumu elvermeyen bir öğretmene olsaydı ve gerçekten de gönlünden kopan verseydi ismi "bağış" olurdu. Ama sınıf annesi bunu bir haraç haline getirmiş. Kesinlikle vermemeniz tavsiyemdir. Ayrıca üstelenirse de yönetime şikayet etmekten çekinmeyin bence.

Arkadaşlar selam. Bir şey danışmak istiyorum. Öğretmenin laptopu bozuluyor ve sınıf annesi WP grubuna mesaj atıyor; "Para toplanacak, Perşembe'ye kadar vermek zorundasınız.". Sizce boyle bir şey yasal mı? Neden ben kalkıp ekstradan 150 TL para vereyim? Ayrıca sınıfın bütçesi olan 2000 TL'yi de katacaklar ve 7000 TL'lik laptop alacaklar. Ben bu parayı vermek istemiyorum. Sizce böyle bir şey yasal mıdır?
Çok mantıksız öğretmen ztn devletten baya maaş alıyordur. köle çalıştırma taktiği bunlar, vermeyin en fazla sınıf annesi gözünde düşersiniz biraz ama kimse anlamaz.

Şaka gibisiniz bu kadar ölücülük olmaz. Öğretmenin maaşı olması laptop alabileceği durumda olduğu anlamına gelmiyor ki. Sınıf bütçesi falan da dediğine göre muhtemelen ilkokullu falansın yani bu yaştan böyle para hesaplarını bırak kafayı yersin ileride.

Bütçen yoksa bir şey diyemem ama bütçen var ve utanmıyorsan; gruba, ben para vermiyorum yazabilirsin.
Öğretmenler senden benden fazla para alıyor devletten. sınıf bütçesi ile ilkokulun ne alakası var anlam veremedim. 10 yaşında kendinizi lise son gibi görmeyi bırakın lütfen acil.

Öğretmen maaş almıyor mu? Bizim bazı hocalarımız telefondan canlı ders açıyor. Ayrıca 7000TL laptop nedir ya? Gaming Laptop mu alıyor? Sizin yerinizde olsam vermezdim.

Öğretmenler senden benden fazla para alıyor devletten. Sınıf bütçesi ile ilkokulun ne alakası var anlam veremedim. 10 yaşında kendinizi lise son gibi görmeyi bırakın lütfen acil.

Ne lisesi birader 22 yaşındayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı