Çözüldü Sınıfı geçmek için net ortalamanın 50 üzeri olması yeterli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

aliss35

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 11.sınıf öğrencisiyim dönemin başında sınıf geçme kuralı değiştirildi. Eskiden 2 dönem ortalaması 50 üzeri olunca kaç dersten kaldıgına bakılmaksızın sınıfı geçiyordun. Şimdi 2 ortalamamda 50 üzerinde ama bayağı bir dersten kalıyorum. Yeni kural sadece 9.sınıf ögrencilerine geçerliymiş duydugum kadarıyla. Sınıfı geçmem için not ortalamam 50 üzeri olması yeterli mi? Detaylı bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet, yıl sonu ortalamasının 50'nin üzerinde olması yeterli. Özürsüz devamsızlık da 10 günü, total devamsızlık 30 günü geçmeyecek.

Yeni kural kademeli olarak uygulanıyor.
Hocam 6 ders ve üstü olursa kalma olasılığınız vardı benim bildiğim.

Evet, yıl sonu ortalamasının 50'nin üzerinde olması yeterli. Özürsüz devamsızlık da 10 günü, total devamsızlık 30 günü geçmeyecek.

Çözüm
Evet, yıl sonu ortalamasının 50'nin üzerinde olması yeterli. Özürsüz devamsızlık da 10 günü, Total devamsızlık 30 günü geçmeyecek.

Devamsızlığım yok hocam. Sizin dediğinize göre ise yani eski kurala göreyse 11. sınıflara yeni kural eklemesi yapılmadıysa geçiyorum. 6 ders olayı doğru mu bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Devamsızlığım yok hocam. Sizin dediğinize göre ise yani eski kurala göreyse 11. sınıflara yeni kural eklemesi yapılmadıysa geçiyorum. 6 ders olayı doğru mu bilmiyorum.

Yeni kuralların kademeli olarak uygulandığını biliyorum ve kaynaklar bunu gösteriyor. Kademeli olarak uygulanan bir sistemi 11. sınıflara uygulamazlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı