Lisede sınıfı geçmek için dersi geçmek yeterli midir?

raxee

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, lise öğrencisiyim ve notlarım çok düşük 25, 30, 51 alan hocaların bazıları performansımı yüksek vermiş ve ders ortalamalarımın çoğu 50. Şimdi son sınavlara gireceğiz 17 gün sonra ortalama olarak geçmek yeterli mi demek istediğim genel okul ortalamam düşük olsa da ders ortalamam 50 ise sınıfı geçer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel ortalama 50'nin altındaysa kalırsın. Tabii müdür torpil geçer geçmez bilemem ayrıca ucundan bile geçsen 51 53'le falan bir daha ki sene kaldığın sınavlara tekrar gireceksin yani sorumlu geçmiş olacaksın.

Genel ortalama 50'nin altındaysa kalırsın. Tabii müdür torpil geçer geçmez bilemem ayrıca ucundan bile geçsen 51 53'le falan bir daha ki sene kaldığın sınavlara tekrar gireceksin yani sorumlu geçmiş olacaksın.
Kaldığım derslerden girdiğim sınavları bidaha geçemezsem noluyor?Kimyadan kalacam muhtemelen hatda çok net kaldım.

Genel ortalamam 50 üstüyse %100 geçmişmi oluyorum?

Kaldığım derslerden girdiğim sınavları bir daha geçemezsem ne oluyor? Kimyadan kalacağım muhtemelen hatda çok net kaldım.

Genel ortalamam 50 üstüyse %100 geçmişmi oluyorum?

Geçene kadar giriyorsun sınavlara hiç geçemezsen belki öğretmenler yardımcı olur yoksa belge alamama gibi durumlar oluyor (mezun olduğun 12.sınıfta dahil) ve evet genel ortalama 50 üstüyse sorumlu geçiyorsun kalma durumun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı