11. sınıftayım ve 9. sınıftan beri aynı okuldayım. Alan seçimi nedeniyle sınıflarımız değişti. Normalde, tüm gün çok sevdiğim dershaneye gitmeyi planlıyordum, ancak alan değişikliğiyle bunu yapamıyorum. Şimdi akşamları dershaneye gidebiliyorum. Şu anda 5. aydayım.
Sınıfta, 2 yıl önce birini bıçaklayıp kısa bir süre hapiste kalan iri yarı bir çocuk var. Boyu zaten 190 civarında ve kendini çok güçlü sanıyor. Sınıfta herkes ondan korkuyor. Arada bana karışıyor ancak rahatsız edici boyutta değil. Ancak bugün beni tacizci olarak nitelendirdi ve tartışma çıktı. Kendimi savunabiliyorum ama yardıma ihtiyacım olursa gelir diye düşünüyorum.
Ancak diğer öğrenciler de beni rahatsız ediyor. Bunun beni zorladığını hissediyorum. Sinirlendiğimde dahi bunu belli etmemeye çalışıyorum. Diğer bir çocuk ise sporcu ve çok ciddi olamıyor, sürekli şaka yapmaya çalışıyor. Arkadaş olduğumuzu söylüyor ancak davranışları artık rahatsız edici boyutta. Diğer öğrenciler de beni hafifçe şakalıyorlar ancak bunlar benim için rahatsız edici boyutta.
Sınıf hocamız beni seviyor ancak diğer öğrencileri de seviyor ve onların uyarılarının etkili olmayacağını düşünüyorum. Derste uyardı ama aynı şeyler devam ediyor.
Sınıf değiştirmeyi düşündüm ancak tüm hocaları tanıyorum ve tanışmaktan hoşlanmıyorum. Sınıf değiştirmem zor olacak ve yeniden her öğretmenle tanışmak zorunda kalacağım. Özel durumlarımı anlatmak zorunda kalacağım ve ne yapacağımı kesinlikle bilmiyorum. Ancak her geçen gün beni daha çok eziyorlar ve bir şeyler yapmam gerekiyor.