Sınıfımdaki herkes popüler kültür kölesi ve yalnız kaldım

ahmettarikakcy

Decapat
Daha fazla  
Sınıfımda tek zeki olan benim ve diğerleri bana çok aşağılık insanlar olarak geliyor. Hem akademik hem de davranış olarak bsşarısızlar. Hepsi TikTok bağımlısı popüler kültür kölesi insanlar ve ben bu yüzden dışlanıyorum, arkadaş edinemiyorum. Son zamanlarda bundan dolayı boğuk hissediyorum. Hiçbir şey beni güldürmüyor. En sevdiğim aktiviteyi yapsam da zevk alamıyorum ve çok sıkılıyorum. Çok sıkıldığım için uyumak istiyorum, kafamdaki sürekli olan bulantı hissinden dolayı uyuyamıyorum. Ayrıca en ufak bir şeye bile çok stres yapıyorum. Ders çalışamıyorum, dikkatim dağılıyor. Okulda tek yaptığım şey kitap okumak. Teneffüslerde artık ayağa bile kalkmak istemiyorum. İlk defa bunu yaşadığım için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, depresyonda mıyım onu da bilmiyorum. Ne yapacağım ben?

Sınıfımda tek zeki olan benim ve diğerleri bana çok aşağılık insanlar olarak geliyor. Hem akademik hem de davranış olarak bsşarısızlar. Hepsi TikTok bağımlısı popüler kültür kölesi insanlar ve ben bu yüzden dışlanıyorum, arkadaş edinemiyorum. Son zamanlarda bundan dolayı boğuk hissediyorum. Hiçbir şey beni güldürmüyor. En sevdiğim aktiviteyi yapsam da zevk alamıyorum ve çok sıkılıyorum. Çok sıkıldığım için uyumak istiyorum, kafamdaki sürekli olan bulantı hissinden dolayı uyuyamıyorum. Ayrıca en ufak bir şeye bile çok stres yapıyorum. Ders çalışamıyorum, dikkatim dağılıyor. Okulda tek yaptığım şey kitap okumak. Teneffüslerde artık ayağa bile kalkmak istemiyorum. İlk defa bunu yaşadığım için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, depresyonda mıyım onu da bilmiyorum. Ne yapacağım ben?

Vallahi hocam çok kötü bir durum ben aslında asla zorba bir insan değilim fakat bu tiplere karşı güzel zorbalık yapardım keşke aynı sınıfta olsaydık.

Vallahi hocam çok kötü bir durum ben aslında asla zorba bir insan değilim fakat bu tiplere karşı güzel zorbalık yapardım keşke aynı sınıfta olsaydık.

Ayrıca deprasyon falan değil bu tipler yüzünden yaşadığın bir boğukluk ben şahsen böyle bir durumda olsam başa çıkardım çok güzel fakat bu kadar kötü diyorsan sınıf değiştimeyi talep edebilirsin zaten okullar kapanaıyor bir sonraki seneye değiştirebilirler sınıfını.

Aynı sorundan muzdaribim, geçen seneden arkadaşım vardı, o geçti ben kaldım. Ve okuldan gitmedi değiştirme ihtimali vardı, değiştirmedi. Sadece o çocukla takılıyoruz 7/24 aynı okulda olsaydık yardım edebilirdim.

Sınıfımda tek zeki olan benim ve diğerleri bana çok aşağılık insanlar olarak geliyor. Hem akademik hem de davranış olarak bsşarısızlar. Hepsi TikTok bağımlısı popüler kültür kölesi insanlar ve ben bu yüzden dışlanıyorum, arkadaş edinemiyorum. Son zamanlarda bundan dolayı boğuk hissediyorum. Hiçbir şey beni güldürmüyor. En sevdiğim aktiviteyi yapsam da zevk alamıyorum ve çok sıkılıyorum. Çok sıkıldıınığım için uyumak istiyorum, kafamdaki sürekli olan bulantı hissinden dolayı uyuyamıyorum. Ayrıca en ufak bir şeye bile çok stres yapıyorum. Ders çalışamıyorum, dikkatim dağılıyor. Okulda tek yaptığım şey kitap okumak. Teneffüslerde artık ayağa bile kalkmak istemiyorum. İlk defa bunu yaşadığım için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, depresyonda mıyım onu da bilmiyorum. Ne yapacağım ben?
Gelip geçici, sınıfta 4 kisi hariç kimse yok adam gibi. Sabır hocam.

Sana tavsiyem her ne kadar onlarla anlasamiyorsan bile kendini insanlardan soyutlama. Bir sure sonra sen garip durumuna dusersin. Olaya cok ciddi bir sekilde bakma. Sonucta lise kacinci sinifsin bilmiyorum ama onlardan istesen de istemesen de kurtulacaksin. Eglenmene bak guleryuzlu ol yeter illa sen de onlar gibi olmak zorunda degilsin :)

Sınıf değiştirip başka sınıftaki insanlarla arkadaş olmayı deneyebilirsiniz.10. sınıfsanız 1 ay daha dayanın sonra zaten sınıflar karma olacak iyi anlaşıcağınız birini bulursunuz illaki.

Aynı durumdayız ...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı