Sınıfımdaki kızdan hoşlanıyorum

After_Dark

Yoctopat
Merhaba, öncelikle lütfen dalga geçmeyin. Bu konuyu sadece utangaç olduğum için buraya içimi dökmek amacıyla açtım.

Ben 10.sınıfım, sınıfımdaki bir kızdan çok hoşlanmaya başladım. Ancak ben insanlarla, özellikle karşı cins ile iletişim kurmada çok sıkıntı yaşayan birisiyim. Sosyal bozukluğum var. Ve asla bunu ona söyleyemem. İmkanı yok yani. Ama gerçekten her gün her gün içime atmak artık kötü hissettiriyor. Evet onu düşünmek bile çok güzel ancak sürekli uzaktan seviyorum. Bir selam vermeye bile utanan insan olduğum için maalesef bu durumdayım. Keşke ben de diğerleri gibi özgüvenli olabilseydim.....

Merhaba, öncelikle lütfen dalga geçmeyin. Bu konuyu sadece utangaç olduğum için buraya içimi dökmek amacıyla açtım.

Ben 10.sınıfım, sınıfımdaki bir kızdan çok hoşlanmaya başladım. Ancak ben insanlarla, özellikle karşı cins ile iletişim kurmada çok sıkıntı yaşayan birisiyim. Sosyal bozukluğum var. Ve asla bunu ona söyleyemem. İmkanı yok yani. Ama gerçekten her gün her gün içime atmak artık kötü hissettiriyor. Evet onu düşünmek bile çok güzel ancak sürekli uzaktan seviyorum. Bir selam vermeye bile utanan insan olduğum için maalesef bu durumdayım. Keşke ben de diğerleri gibi öz güvenli olabilseydim...

Öz güvenli olmak doğuştan gelen bir şey değil. Hislerinin içine atmanın ne kadar kötü olduğunu biliyorum. Tavsiye ister misin bilmiyorum ama yapamam dediklerinin üstüne gitmelisin. Monoton bir şekilde ilerleyerek asla istediğine ulaşamazsın. Keşkeler ile yaşamak yerine onlarla mücadele edip tecrübelenmelisin.
En basitinden gidip bir selam vererek başlayabilirsin. Yoksa bu şekildeki düşünce yapın hiç değişmez.

@KyHa tavsiyeniz için teşekkür ederim ancak gerçekten çok kötü oluyorum. Sınıftaki başka kişilerin kulağına gitmesinden de korkuyorum. Ne olacağı bellli olmaz.

Birçoğunu zaten seneye görmeyeceksin. Başkalarını bu kadar önemsemene gerek yok. Çok kötü oluyorsan bilemedim ne diyeceğimi. Sosyal bozukluğun tedavi alınacak kadar ciddi bir durumda mı? Haddime değil bunu sormak herkesin kendi özeli sonuçta ama merakımdan soruyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı