Smith
Hectopat
K-pop dinleyenlere sözüm yok benim, dinleyene saygı duyarım ama K-pop'a taparcasına sevenler var, onlar çok sinir bozucu.Ben de K-Pop dinliyorum arada.
K-pop dinleyenlere sözüm yok benim, dinleyene saygı duyarım ama K-pop'a taparcasına sevenler var, onlar çok sinir bozucu.Ben de K-Pop dinliyorum arada.
Doğru diyosun kanka, bir şeyinde fanı olmanın sınırı var. Bazıları gerçekten abartıp obsesif oluyor. Öylelerse haklısın birazHocam bizimkiler fanboyluk yapıyorlar.
K-Pop'a değil de söyleyene tapıyor olmasın onlar?K-pop dinleyenlere sözüm yok benim, dinleyene saygı duyarım ama K-pop'a taparcasına sevenler var, onlar çok sinir bozucu.
Vallahi hocam. Murda'nın 3 milyon aylık dinleyici olduğu ülkede malesef müzik olarak çok gelişemedik.Müzik anlayışları yok ki bunların, bu şarkıcımsı şeyler popüler olduğu için dinliyorlar.
Khontkarın 1 milyon olduğu ülkede müzik gelişemezVallahi hocam. Murda'nın 3 milyon aylık dinleyici olduğu ülkede malesef müzik olarak çok gelişemedik.
Bu insanları şarkıcı sanmaları aşırı cringe. Ve anime karakteri gibi konuşmamın sebebi de konuyu az daha ilgi çekici yapmak.
Good Armenian Song
Instagram kullansalar paylaşırlardı kesin. Ya da kullanıyorlar da sınıfın haberi yok.Aga ciddi ciddi tapanlar var bu insanlara, onları anlamıyorum işte. Tüm gün en sevdikleri BTS Jimin'in video ve story'lerini paylaşıyolarsa cidden normal bir durum değil.
Ben de dinliyorum. Kulağıma ne hoş geliyorsa onu dinlerim.Ben de K-Pop dinliyorum arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.