Luiss
Hectopat
Okul kuralları o kadar çok çiğneniyor ki ojeyle okula gelen crop giyen kızlar bile gördü bu gözler.Tabii ki yasak. Parfüm, deodorant bile yasak. Deodorant beden dersinin olduğu günler vs. izin berebiliyorlar.
Okul kuralları o kadar çok çiğneniyor ki ojeyle okula gelen crop giyen kızlar bile gördü bu gözler.Tabii ki yasak. Parfüm, deodorant bile yasak. Deodorant beden dersinin olduğu günler vs. izin berebiliyorlar.
Okul kuralları o kadar çok çiğneniyor ki ojeyle okula gelen crop giyen kızlar bile gördü bu gözler.
Okulla alakalı bir durum. Disiplin önemli.Okul kuralları o kadar çok çiğneniyor ki ojeyle okula gelen crop giyen kızlar bile gördü bu gözler.
Dikkat et de onu sana saplamasınlar. Okula mı gidiyorsun kavgaya mı? Bu ne? Eğitim için gidiyorsun. Boş yere geleceğini çöpe atıyorsun. Kendine gelmelisin acilen. Dinleyip dinlememen çok önemli değil aslında hayat senin çünkü.Hazırlık :
Eki Görüntüle 1916823
7. sınıfa gidiyorsun. 12-13 yaşlarında felansın. Ergenliğin başlarında bu ne ?Bu gözlerim sınıfta beden dersinden sonra değişmek için üstünü çıkartıp kızlara gösterip geri giren erkek gördü bu gözler.
Hayat senin diye bir şey yok hocam bu arkadaş bildiğiniz çevresine zarar veriyor toplum için zararlı hemde bu yaşta. Daha 13 yaşında çocuk neyin kafasını yaşıyor anlamadım.Dikkat et de onu sana saplamasınlar. Okula mı gidiyorsun kavgaya mı? Bu ne? Eğitim için gidiyorsun. Boş yere geleceğini çöpe atıyorsun. Kendine gelmelisin acilen. Dinleyip dinlememen çok önemli değil aslında hayat senin çünkü.![]()
Dikkat et de onu sana saplamasınlar. Okula mı gidiyorsun kavgaya mı? Bu ne? Eğitim için gidiyorsun. Boş yere geleceğini çöpe atıyorsun. Kendine gelmelisin acilen. Dinleyip dinlememen çok önemli değil aslında hayat senin çünkü.![]()
Silahla vurulma riski bile var şakaya gelmez bu bıçak falan.Hayat senin diye bir şey yok hocam bu arkadaş bildiğiniz çevresine zarar veriyor toplum için zararlı hemde bu yaşta. Daha 13 yaşında çocuk neyin kafasını yaşıyor anlamadım.
Hayat senin diye bir şey yok hocam bu arkadaş bildiğiniz çevresine zarar veriyor toplum için zararlı hem de bu yaşta. Daha 13 yaşında çocuk neyin kafasını yaşıyor anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.