Sınıfımızda çok Suriyeli var

Bu gözlerim sınıfta beden dersinden sonra değişmek için üstünü çıkartıp kızlara gösterip geri giren erkek gördü bu gözler.
7. sınıfa gidiyorsun. 12-13 yaşlarında felansın. Ergenliğin başlarında bu ne ?

Dikkat et de onu sana saplamasınlar. Okula mı gidiyorsun kavgaya mı? Bu ne? Eğitim için gidiyorsun. Boş yere geleceğini çöpe atıyorsun. Kendine gelmelisin acilen. Dinleyip dinlememen çok önemli değil aslında hayat senin çünkü. :D
Hayat senin diye bir şey yok hocam bu arkadaş bildiğiniz çevresine zarar veriyor toplum için zararlı hemde bu yaşta. Daha 13 yaşında çocuk neyin kafasını yaşıyor anlamadım.

Dikkat et de onu sana saplamasınlar. Okula mı gidiyorsun kavgaya mı? Bu ne? Eğitim için gidiyorsun. Boş yere geleceğini çöpe atıyorsun. Kendine gelmelisin acilen. Dinleyip dinlememen çok önemli değil aslında hayat senin çünkü. :D

Ailem bunu bana söylese ben:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayat senin diye bir şey yok hocam bu arkadaş bildiğiniz çevresine zarar veriyor toplum için zararlı hem de bu yaşta. Daha 13 yaşında çocuk neyin kafasını yaşıyor anlamadım.

Şunu da ekleyeyim, ağzımdan küfür düşmüyor. Her cümlenin sonuna bir şeyine koyim diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı