Sınıfımızdaki birinin koronavirüs testi pozitif

Evet nadir? O kadar okul varken 2-3 okulda korona çıkması çok normal bir durum. Her gün 20K vaka görülüyor. Okullar yasaklanacaksa evden çıkmayı da yasaklamalılar. Okulun önlem almıyorsa şikayet edeceksin.

Her zaman rakamlarla oynadığımız gibi, bu rakamla da oynandığını varsayabiliriz bence. Benim de fikrim çok uzun süre dayanamayacağı yönünde. Çünkü takip mekanizması sıfır. Ben hiç inanmıyorum aşısız öğretmenlerde 2 PCR testi kontrol edildiğine.

Aynen öyle.

Ben 5 katlı maske takıyorum ve 2 doz aşı oldum millet 3 katlı takıyor ve aşı olmadı :/

Evet nadir? O kadar okul varken 2-3 okulda korona çıkması çok normal bir durum. Her gün 20K vaka görülüyor. Okullar yasaklanacaksa evden çıkmayı da yasaklamalılar. Okulun önlem almıyorsa şikayet edeceksin.
Neden acaba? Çünkü daha 1 hafta oldu okullar açılalı. Okulda önlem elbet alınıyor fakat teneffüsteki merdivenlerdeki yoğunluğu nasıl engellemeyi düşünüyorsun? 1. ayın sonunda göreceğiz tabloyu nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…