Aşı mı? 12 yaş üstüne aşı geldi mi?Böyle durumlar için aşı olduk, koruyacağını düşünüyorum.
Son düzenleme:
Aşı mı? 12 yaş üstüne aşı geldi mi?Böyle durumlar için aşı olduk, koruyacağını düşünüyorum.
Ben aşı olacak yaşta sandım, pardon kardeş.Aşı mı? 12 yaşa aşı geldi mi?
Geldi diye biliyorum hocam. Yanlışım varsa düzeltin.Aşı mı? 12 yaşa aşı geldi mi?
Ben aşı olmadım ama aşı yaşım var ama sistemde gözükmüyor.Böyle durumlar için aşı olduk, koruyacağını düşünüyorum.
Boş.Ben her şeyi Allah'a bıraktım elden gelen bir şey yok ne kadar korunmaya çalışsan bile başkaları kendini korumuyor sınıfta bakıyorum insanlar birbirinin üstüne çıkıyor nasıl bulaşmasın yav virüs.
İnşallah sağlıklı kalırsın hep kanki. Zor günler.Ben aşı olmadım ama aşı yaşım var ama sistemde gözükmüyor.
Boş.
Bu da ailelerin çocuklarını bu konu da düzgün eğitemediğinden kaynaklanıyor bu durum. Aslında anlamayan çocuğa ne kadar anlatabilirsin ki.Ben her şeyi Allah'a bıraktım elden gelen bir şey yok ne kadar korunmaya çalışsan bile başkaları kendini korumuyor sınıfta bakıyorum insanlar birbirinin üstüne çıkıyor nasıl bulaşmasın yav virüs.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.