Sınıfın akıllı tahtasını kırdım ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle konu troll ancak, yok 10k falan diyenler olmuş. Arkadaşlar adam yumrukladım diyor hulk gibi tahtayı yerinden söküp camdan aşağı fırlatttım demiyor. Böyle durumda ekran kaça kaç ise panel fiyatı verir. 20k ne abi? RTX serili oyun bilgisayarı mı alıyorsun?

Buna inanan var ise aklından şüphe ederim.

Ben zaten o kadar olduğunu iddia etmiyorum bizim buradaki fen öğretmenine sormuştum o söyledi.
 
Hocam yalan söylemiyorum cidden 280k öğretmene sormuştum geçen gün.

Umarım inanmamışsınızdır. İçinde i3 4. nesil mobil işlemci olan bir şeyden bahsediyoruz. Ederi taş patlasın panelden dolayı 15-17k o da panelden dolayı. Birçok tahtada çift dokunma bile yok.
 
  • Beğen
İfadeler: 202
Vestel akıllı tahtalarda kamera yok. Sınıfa bakan güvenlik kamerası yoksa baya zor tespit ederler. Hiç ses çıkarma baya pahalı çünkü hayatınız kayar.
Büyük ihtimal yakalanır ve eğer yakalanirsa isler daha kötü olur itiraf etmeli.
Sınıfa bakan kamera yoksa çakmazlar. Bence itiraf etmesi büyük hata olur.
 
Vestel akıllı tahtalarda kamera yok. Sınıfa bakan güvenlik kamerası yoksa bayağı zor tespit ederler. Hiç ses çıkarma bayağı pahalı çünkü hayatınız kayar.

Sınıfa bakan kamera yoksa çakmazlar. Bence itiraf etmesi büyük hata olur.

Konu troll dostum boşuna yanıt göndermeyin yani :)
 
Ailenin o tahtanın parasını ödeyecek gücü var ise itiraf et ben yaptım diye bu arada fiyatı 30-40 bin TL. Fakat yoksa ben yapmadım de sonuna kadar inkar et sınıfa su içmeye geldim dersin. Sınıfınızda kamera yok ise hiçbir şeyi kanıtlayamazlar. Parmak izin kalmış ise temizle ve akıllı tahtayı kapat.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı