Sınıfın akıllı tahtasını kırdım ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu troll dostum boşuna yanıt göndermeyin yani :)

Hocam konu troll de olsa şu uyarıyı yapmam gerekiyor arkadaşlar gerekmedikçe akıllı tahtayı yanınızda öğretmen bulunmadan kesinlikle açmayın diyelim açarken yazılımı çöktü veya kendisinde bir sorun vardır ama farkedilmemiştir suç sizin üzerinize kalır ben yapıyor muyum evet bende açıyorum akıllı tahtayı yapmamam gerekiyor ama yapıyorum arkadaşlar bakın bu işin şakası yok eğer o akıllı tahtaya bir zarar gelirse ve ekonomik durumunuz kötüyse işte o zaman yandınız.
 
Yaz tatilinde çalışıp ödeyebilir.

O tahta kamu malıdır, ya okul kendi içinde iş çözer parayı kıran öğrenciden tahsil eder ya da tutanak tutulur polise ifade verirsin sonra adliyelerde koşturursun.

Senin verilen çocuk işçi maaşlarından haberin yok sanırım. Bir asgeri ücretli aile 3 ayda bile hiçbir şey yemeyip içmeyip kira ödemeyip o tahtanın parası vermeye kalksa yine veremez.
4250x3 = 12750
Kredi çekse faizi ile onu da ödeyecek daha fazla.
 
Bizimki milattan kalma. Windows 7.
Eki Görüntüle 1390324

Güncel durum, tahtanın parası sınıfça ödenecek. Sınıftakiler beni dövecek. Sövüyorlar bana.

Hocam troll olduğunuz o kadar belliki yani siz zaten o tahtayı kırıp yan sınıfa geçip bir de o fotoğrafı alt kısımlarını sansürleyerek nasıl atabiliyorsunuz? Telefonunuz olsa zaten mesajı oradan yazardınız.
Kimse üstlenmedi. Bende sesimi çıkartmadım. Sınıfa kaldı.

Nereden vardın buna?

Hocam arkadaşın geçmiş mesajlarına bakacak olursanız saat 11 civarlarında birçok konuya mesaj yazmış bunu akıllı tahtadan yapmış olamaz yani konu troll.
 
Böyle şeylerin pek kurgu olduğu tartışılır ama devletin eşyalarına zarar vermek meselesi emanetin bir yeri kırık olur hesabına döndüğü için kendinize sövdürmeden müdür yardımcısıyla konuşup halledilebilir gibi duruyor. Ergence ama yapacak bir şey yok.
Not: 11.sınıf zamanımda pencere kenarından oturuyordum bir anda (teneffüs vakti oluyor) kürsünün hizasından tahtanın çevresinden geçerken sınıftan iki kişi kendi arasında hesap makinesini top gibi atıyorlardı bir anda bana tut deyip hesap makinesini fırlatmıştı. O refleksle kafamı eğerken tahtanın üst köşeye sert bir şekilde çarpmıştı o sırada herkesin ödü bir yerine karışmıştı. Ondan sonra o kendi arasında gırgır yapanlar tahtanın yanına kolay kolay yaklaşamadılar. (benim şikayet edeceğimi bildikleri için)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı