Sınıfınızda sizin bilgilerinizle sizi korkutmak isteyen kişiler var mı?

Boşa uğraş olur.
Bana biri gelip benim ve ailemin bilgilerini bana söyleyip beni sınayacak varya o anda durmam çıkarım müdürün odasına okuldan sonrada karakola giderim. Hakim karşısına çıkana kadar peşini bırakmam kısaca.

@Riminir özür diliyorum üslup biraz değişik oldu sanırım. Bunu gelip de yüzünüze söyleyen arkadaş zaten hiçbir şey yapamaz. Korkutmak gibi boş bir uğraşla uğraşan adamın kendine bile faydası yoktur. Öyle panel görüp ilgilenenler de 1-2 yıla silinir gider zaten. Bir şey olduğu yok, uğraştığınızla kalırsınız, umursamamak güzel bir çözümü.

5237 sayılı TCK'nin 136. maddesine göre bu yapılan suçtur ve 2-4 yıl arası da hapis cezası var, şikayet edebilirsiniz.

Bizim sınıfta ben ve 1-2 kişi hariç hepsi teknoloji cahili. O yüzden rahatım.

Yeni dönemin ergenliği işte dişinizi göstermek yerine sağlam dişinizi karşıdakinin etine sertçe bastırırsanız korkudan bir daha bunlara bulaşamaz. (Sağlam diş = Polis) Yeminle kendini hacker zannetmeye çalışıyorlar ya ona kopuyorum.

Henüz yok. Ama öyle biri çıkarsa dur sen ellerini yorma diyip kendim veririm bilgilerimi. Sonra vururum ensesine bir tane yallah.

Bizde de öyle bir çar var. Dalgasına yapıyor da bazıları bilmediğinden fazlasıyla rahatsız oluyorlar.

Sadece konuşup salacaklarını düşünüyorum. Müdüre söylerse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…