Sınıfta arkadaşsız kaldım

Okul değiştirme şansınız var mı? Sizi dışlamaları için bir sebep var mı o grup içinden en yakın olduğunuzu düşündüğünüz kişiye durumu sormayı bir düşünebilirsiniz. Ya da en karakterlisi diyeceğiniz kimse ona sorup bir cevap almaya çalışın bence.

Küçük çocuksun. Buraya kayıt olmaman gerekirdi. Kendini anlatamamışsın bile.

Sana ne birader burası özgür bir yer isteyen konu açar isteyen istediğini yazar buna sen karışamazsın kendini anlatamamışsada dalga geçerek çocuğun kalbini kıramazsın buna hakkın yok sizin gibi insanlar yüzünden bu ülke gelişmiyor zaten yazık cidden utanıyorum sizin gibi insanlardan.

Bak canım kardeşim ben senin ne demek istediğini çok iyi anladım bende 8 ci sınfıtan geçtim çünkü benimde hiç arkadaşım yoktu 8inci sınıfta sen onları umursama eğer umursamazsan sende farkediceksin ki onlar seninle uğraşmıcaklar onlar ne yaparsa yapsın takma umursama eğer sana vurmaya çalışırlarsa veya küfür ederlerse git rehber hocasına söyle müdüre söyle ama kendini ezdirme onlara karşı.

Son düzenleme:

Öyle bir şey yok. Burada yaş sınırı var. Gelen geçenin kayıt olup forumu hiç etmesine izin mi vereceğiz? Kendini savunurken biraz mantıklı savun bari küçük çocuk.

Öyle bir şey yok. Burada yaş sınırı var. Gelen geçenin kayıt olup forumu hiç etmesine izin mi vereceğiz? Kendini savunurken biraz mantıklı savun bari küçük çocuk.
Yaş küçük diyelim. Anlayamadın diye çocuğu küçük düşürmeye hakkın yok. Adana'da Ekrem Tok diye deli hastanesi var. İstersen oraya git.

Günde 50 paragraf cözüyorum ama anlayamadım günlük 100 çözeceğim artık sağ olun hocam ders oldu bana da.

Şimdi bişey dicemde senin gibi dengesiz karekteri düşük biriyle hiç tartışıp canımı sıkamıcağım küçük çocuğun kalbini kırmak yerine adam gibi söyleyebilirsin ha diyosan ben adam gibi konuşmayı bilmiyorum o zaman asıl sen bu forumun içine giripte o bozuk karakterinle milleti aşağılamıyıcaksın buna hakkın yok.

Güçleri yetmez ve yüzüme hakaret edecek kadar yüzleri yok

Günde 50 paragraf cözüyorum ama anlayamadım günlük 100 çözeceğim artık sağ olun hocam ders oldu bana da.

Hocam hani dalga geçmek yerine ikinci yazdığımı okusanız.

Yaş sınırı var hocam daha kendini ifade edemeyen birinin böyle bir foruma kayıt olması ne kadar doğru bilemiyorum.

Dostum ne kralı neyden bahsediyorsun 1.50 13 yaşında bacak kadar çocuklarsınız yok 2 kral var diğerleri onu dinliyor 3 kişi var ben onlardan üstünüm falan nasıl bir hiyerarşi bu. Bu arada arkadaşsız kalmak o kadar kötü değil takma kimseye yalakalık yapma arkadaşsız kalmamak için.

Bu arada gerçekten bu nasıl bir konuşma tarzı hiç mi Türkçe dersi görmedin Suriyeliler daha iyi konuşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…