Sınıfta benden şikayetçi olanlar var ve tutanak tutacaklar

Merhaba arkadaşlar, ben lise 1'e gidiyorum. Sınifta ben insanların esyalarını şaka olsun diye saklıyorum ama 2 3 kişi beni görmüş. Bana dilekce yazacaklarmış, sizce ne olur?
Geçen yıl okula elektronik sigara getiren biri vardı ona bile bir şey yapmadılar bu yılda bir çocuğun bacağına tornavida sapladılar onu uzaklaştırdılar ama şimdi düşününce hak etmişti.
Şimdi senin problemine gelelim bir şey yapmazlar şaka amaçlı olduğunu müdür,müdür yardımcısı,öğretmenlerine açıklarsan bir sorun kalmaz

Şaka dediğin karşı tarafı da güldürebilmelidir. Aşırı samimi olmadığın insanlara bu tarz şakalar yapma. Gençsiniz anlıyoruz ama yeni neslin kafa değişik çalışıyor. 10 yıl önce biz son ders bittikten sonra okula gelip, yoklamayı hacılıyorduk. 3-4 sefer yaptıktan sonra işi çözdüler, kafamız duvara geçti tabi. Şimdi dayak yasak. Uğraşmazlar bile. Verirler disipline, kurul kararını verir. Ayrıca çok bir şey olmaz. Olayın tatsızlığı ve arkadaşlarının sana tutumu değişir. Adam olan bu bile çok ama neyse.

Kanka sakladığım kalem,su 2 3 gündür saklı
Buna şaka değil EŞEK ŞAKASI denir. Ayrıca hiç komik bir şey değil bildiğin hırsızlık kim sana 2-3 saklama hakkını veriyor. İyi ki benim eşyalarımı almamışsın yoksa şimdiden hırsız diye okuldan atıldıydın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı