Sıkıntı yapma. Bir şey olmaz.
Kanka sakladığım kalem,su 2 3 gündür saklıTam bilgi vermiyorsun ki sen. Ne sakladın, önemli bir şey mi? Aldığın kişinin haberi var mı? Kaç gündür saklı?
Haklı ona göre cevap verelim. İnşallah kalem falandır.Tam bilgi vermiyorsun ki sen. Ne sakladın, önemli bir şey mi? Aldığın kişinin haberi var mı? Kaç gündür saklı?
O eşyanın sahibiyle konuş bu durumu. Belki de değerli birisinin verdiği bir eşyadır.
Kalem su falan yaHaklı ona göre cevap verelim. İnşallah kalem falandır.
Yine de bu sorunu konuşman lazım. Mesela bana dedemden kalem kaldı sen kaybettin ben sana ne yapayım şimdi?Kalem su falan ya
Böyle bir şey yapmasaydın o zaman. Kusura bakma ama hem ayranım dökülmesin...Bütün sınıfa rezil olmak çok kötü bir his olurdu
Geçen yıl okula elektronik sigara getiren biri vardı ona bile bir şey yapmadılar bu yılda bir çocuğun bacağına tornavida sapladılar onu uzaklaştırdılar ama şimdi düşününce hak etmişti.Merhaba arkadaşlar, ben lise 1'e gidiyorum. Sınifta ben insanların esyalarını şaka olsun diye saklıyorum ama 2 3 kişi beni görmüş. Bana dilekce yazacaklarmış, sizce ne olur?
Buna şaka değil EŞEK ŞAKASI denir. Ayrıca hiç komik bir şey değil bildiğin hırsızlık kim sana 2-3 saklama hakkını veriyor. İyi ki benim eşyalarımı almamışsın yoksa şimdiden hırsız diye okuldan atıldıydın.Kanka sakladığım kalem,su 2 3 gündür saklı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.