Merhaba arkadaşlar, ben lise 1'e gidiyorum. Sınifta ben insanların esyalarını şaka olsun diye saklıyorum ama 2-3 kişi beni görmüş. Bana dilekce yazacaklarmış, sizce ne olur?
Bi cacık olmaz korkma 1. Uyarı 2.uyarı 3.de uzaklaştırma alırsın en kötü uzaklaştırma olur zaten şaka anlayışını dikiyim bu arada ne anlıyon böle aptalca birsey yapınca.
Bi cacık olmaz korkma 1. Uyarı 2.uyarı 3.de uzaklaştırma alırsın en kötü uzaklaştırma olur zaten şaka anlayışını dikiyim bu arada ne anlıyon böle aptalca birsey yapınca.
Hoca öyle dediyse hoca tek olduğunda yanına git durumu izah et. "Hocam gerekirse kaybettiğim şeyleri kendi paramla alıp arkadaşlara veririm" de. Bu tarz şeyler de. Bir dahada böyle saçma sapan şakalar yapayım deme. Tamam bizde yapıyorduk lise zamanında ama aşırı samimi olduğumuz kişilere yapıyorduk ve herkes birbirine yapıyordu zaten. Sınıfta 1-2 kişi falan vardı sadece onlara şaka yapmazdık çünkü onlarda şikayet ederdi hocalara. Dediğim gibi hocaya durumu izah et. Pişman olduğunu gerekirse arkadaşların kaybını karşılayacağını söylersen bir şey olmaz. Diğer türlü iş sarpa sarar bekleme konuş.