Sınıfta benden şikayetçi olanlar var ve tutanak tutacaklar

Sana basit bir durummuş gibi görünüyor olabilir ancak toplum tarafından dışlanmana sebep olacak hareketler bunlar. İlkokula gitmiyorsan bu hareketleri yapmıyor olman gerekir.

9. sınıftayken Onur Kurulu'ndaydım. Ve böyle durumlarda "şaka" olmadığı, yani hırsızlık olduğu durumunda ise kınama alıyorsun. Kınama bir süre kaldırılıyor, fakat yine sicilinde kalmaya devam edebiliyor çoğunlukla. Bu yüzden kamu kuruluşlarında çalışmaya elveda diyebilirsin. Arkadaşının yerinde olsam ya sana temiz bir dayak çektirip aklının başına gelmesini sağlardım, ya da sınıfa seni dışlatmak için elimden geleni yapardım. Zaten dilekçe verip seni şikayet etmesi gerekiyor aklının başına gelmesi için. Bugün bunu yapan, gelecekte "şaka" amaçlı arkadaşını balkondan atabilir.

Sana basit bir durummuş gibi görünüyor olabilir ancak toplum tarafından dışlanmana sebep olacak hareketler bunlar. İlkokula gitmiyorsan bu hareketleri yapmıyor olman gerekir.
Ben lisedeyken de böyleleri vardı. 3 senede bir şey değişmemiş demek ki. Mont saklarlar, kalemlik saklarlar, kalorifer peteğini söküp içine uyuşturucu saklar gibi kağıda sarıp saklarlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı