ışıqlı Emre Kaya
Centipat
okuluna bağlıMesela diyelim uzun süre o zaman ne olur?
okuluna bağlıMesela diyelim uzun süre o zaman ne olur?
Bi cacık olmaz korkma 1. Uyarı 2.uzaklaştırma 3.de okuldan atılırsın zaten şaka anlayışını dikiyim bu arada ne anlıyon böyle aptalca birsey yapınca.Merhaba arkadaşlar, ben lise 1'e gidiyorum. Sınifta ben insanların esyalarını şaka olsun diye saklıyorum ama 2-3 kişi beni görmüş. Bana dilekce yazacaklarmış, sizce ne olur?
haklıTam bilgi vermiyorsun ki sen. Ne sakladın, önemli bir şey mi? Aldığın kişinin haberi var mı? Kaç gündür saklı?
DFSRWSTDYFHJHIHIGUGUFU HakkatenBi cacık olmaz korkma 1. Uyarı 2.uyarı 3.de uzaklaştırma alırsın en kötü uzaklaştırma olur zaten şaka anlayışını dikiyim bu arada ne anlıyon böle aptalca birsey yapınca.
3.uyarı da direk okuldan atılıyor.Bi cacık olmaz korkma 1. Uyarı 2.uyarı 3.de uzaklaştırma alırsın en kötü uzaklaştırma olur zaten şaka anlayışını dikiyim bu arada ne anlıyon böle aptalca birsey yapınca.
Kaç tutanak da atılırım3.uyarı da direk okuldan atılıyor.
1. Uyarı 2.uzaklastırma 3.atılmaydı değil mi ?3.uyarı da direk okuldan atılıyor.
Öyle de pek işlemiyor bizim arkadaş 8 tane tutanak yemişti bir şey olmamıştı.1. Uyarı 2.uzaklastırma 3.atılmaydı değil mi ?
Hoca öyle dediyse hoca tek olduğunda yanına git durumu izah et. "Hocam gerekirse kaybettiğim şeyleri kendi paramla alıp arkadaşlara veririm" de. Bu tarz şeyler de. Bir dahada böyle saçma sapan şakalar yapayım deme. Tamam bizde yapıyorduk lise zamanında ama aşırı samimi olduğumuz kişilere yapıyorduk ve herkes birbirine yapıyordu zaten. Sınıfta 1-2 kişi falan vardı sadece onlara şaka yapmazdık çünkü onlarda şikayet ederdi hocalara. Dediğim gibi hocaya durumu izah et. Pişman olduğunu gerekirse arkadaşların kaybını karşılayacağını söylersen bir şey olmaz. Diğer türlü iş sarpa sarar bekleme konuş.Dilekce yazacaklarmış öğretmen bunu kim yapıyosa atılması için elimden geleni yaparım dedi çok korkuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.