Sınıfta kalan birisi açığa geçebilir mi?

Hocam ilk seneden sınıfta kalınca normal açık liseye geçilmiyor 9. sınıf değil ise eğer. 10.sınıf ve üstü, 2 sene sınıfta kalmadan açık lise kaydı yapılamıyor. Kendimden biliyorum. Bende aynı durumda olduğum için, okul müdürlerinin ve halk eğitim de ki memurlarının bana söylediği cevabı yazdım buraya.

@Eirene.00
Hocam beğenmedim atmanızın sebebini öğrenebilir miyim?
Yanlış bir cevap yazdığımı düşünmüyorum. MEB destek hattı ile görüşüp cevap yazdım. MEB iletişim merkezine arayarak daha kesin bir bilgi alabilirsiniz.

Bende 21 Haziran'da karnemle halk eğitim merkezine gittim 1 yıl sınıfta kalanlar geçebilir dedi direk görevli. Hata yeni yayınlanan kuralları gösterdi.
Peki sen ne zaman görüştün?

Bende 21 Haziran'da karnemle halk eğitim merkezine gittim 1 yıl sınıfta kalanlar geçebilir dedi direk görevli. Hata yeni yayınlanan kuralları gösterdi.
Peki sen ne zaman görüştün?
Ben bu senenin başından beri onunla uğraşıyorum. Defalarca MEB iletişim ile, okul müdürleri ile, halk eğitim merkezinde ki ve kaymaklıkta ki memurlarla görüştüm. İlk sene kalmıştım ben devamsızlıktan ve 11. Sınıf olduğum için ilk sene kalınca geçiş yapılmadığını söylediler. İlk seneden sadece 9.sınıflar geçebilir diye söylediler bana.
Ve geçiş de yapamadım. Bir sene daha kalırsam, örgün eğitim hakkını kaybededip, sadece o şekilde geçebileceğini söyledi herkes bana.
Yeni gelecek dönemde yayınlanacak kurallar değişmezse eğer, bu şekilde geçiş yapacağım bende.

Ben bu senenin başından beri onunla uğraşıyorum. Defalarca MEB iletişim ile, okul müdürleri ile, halk eğitim merkezinde ki ve kaymaklıkta ki memurlarla görüştüm. İlk sene kalmıştım ben devamsızlıktan ve 11. sınıf olduğum için ilk sene kalınca geçiş yapılmadığını söylediler. İlk seneden sadece 9.sınıflar geçebilir diye söylediler bana.
Ve geçiş de yapamadım. Bir sene daha kalırsam, örgün eğitim hakkını kaybededip, sadece o şekilde geçebileceğini söyledi herkes bana.
Yeni gelecek dönemde yayınlanacak kurallar değişmezse eğer, bu şekilde geçiş yapacağım bende.

Onu bana 2. dönemin başından söylemişlerdi sonra karneler dağıtıldıktan sonra bir daha gidim dedim geçebilirsin dedi. Görevlinin söylediğine göre yeni kurallar gelmiş.
Bu arada bende 10.sınıfım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı