Sınıfta kalan birisi açığa geçebilir mi?

Hocam merhaba ben bugün halk eğitim merkezini ve MEB'i aradım halk eğitim merkezi 2 yıl sınıfta kalman gerekiyor diyor MEB ise yeni yayınlanacak olan kılavuzu bekleyin diyor yardımcı olur musunuz?

Hocam merhaba ben bugün halk eğitim merkezini ve MEB'i aradım halk eğitim merkezi 2 yıl sınıfta kalman gerekiyor diyor MEB ise yeni yayınlanacak olan kılavuzu bekleyin diyor yardımcı olur musunuz?

Hocam biz de sizin gibi aynı durumdayız. Geçmeyi umuyoruz ancak şu an tek yapabileceğimiz kayıtların açılmasını ve kılavuzun yayınlanmasını beklemek. Kılavuza göre geçebiliyorsak geçeriz.

2 yıl sınıfta kalma meselesi 10 11 ve 12 ci sınıflar için değil mi?

Ben bir değişiklik göremedim. Hala sınıf tekrarına kalanlar diyor.

Ben bir değişiklik göremedim. Hala sınıf tekrarına kalanlar diyor.

Bu yönetmeliğin
59. maddesini bulan var mı?
@333365

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-13-17-40-31-91_439a3fec0400f8974d35eed09a31f914.jpg
    121,6 KB · Görüntüleme: 52
Ben şimdi 12. Sinifim devamsızlıktan sınıfta kaldım ocakta ki kayitlarda açık liseye geçebilir miyim

geçtim hocam çok şükür. sormak istediğiniz ne varsa sorun seve seve yanıtlarım.
Bu arada nasıl geçtin nasıl oldu vaktin varsa anlatabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…