Arkadaşlar 9. sınıfım. Derslere kendimi veremediğim için 4 dersten kaldım ve şu an sınıfta kaldım. Seneye tekrar okumalı mıyım veya başka şeylere mi yönelmeliyim? Önerileriniz neler?
Derslerine çalışmanı öneririm.Arkadaşlar 9. sınıfım. Derslere kendimi veremediğim için 4 dersten kaldım ve şu an sınıfta kaldım. Seneye tekrar okumalı mıyım veya başka şeylere mi yönelmeliyim? Önerileriniz neler?
Onu nereden anladınız?Tekrar okumak istemiyorsan açığa geç zaten okuyacağın yok gibi duruyor.
Derslerine çalışmanı öneririm.
Onu nereden anladınız?
Arkadaşlar 9. sınıfım. Derslere kendimi veremediğim için 4 dersten kaldım ve şu an sınıfta kaldım. Seneye tekrar okumalı mıyım veya başka şeylere mi yönelmeliyim? Önerileriniz neler?
Kağıda mantıklı bir şeyler yazsa matematik hariç diğer derslerden geçerdi zaten sınıf geçmeyi başaramayan birisi okusa da hayır gelmez zaten.
Meslek lisesine geçiş yap diploma sart bu devirde en kotu MESEM'e gidersin zaten.
Bu kafayla devam belki psikolojik rahatsızlığı veya bir sağlık sorunu var veya okuduğu lise zor bir lise kişiyi tanımadan bu yorumu yazmak etik değil diye düşünüyorum.
Bir tavsiye vereyim. Meslekte okuyan arkadaşım makine okuyordu galiba. Sonra önlisans yaptı makine üzerine. Düşük seviyeli bir meslek yüksekokuluna girdi. Şu anda CNC operatörü ve bina giydirme dış cephe imalatı yapan dükkanda çalışıyor. Yakında tezgah koyacak gibi. Finansalları çok iyi. En low level eleman bile hayatını yaşıyor.Meslek lisesine geçiş yap diploma sart bu devirde en kotu MESEM'e gidersin zaten, meslek öğrenip işine bakarsin.
Bu kafayla devam belki psikolojik rahatsızlığı veya bir sağlık sorunu var veya okuduğu lise zor bir lise kişiyi tanımadan bu yorumu yazmak etik değil diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.