Sınıfta kalan birisi ne yapmalı?

John.B

Femtopat
Arkadaşlar 9. sınıfım. Derslere kendimi veremediğim için 4 dersten kaldım ve şu an sınıfta kaldım. Seneye tekrar okumalı mıyım veya başka şeylere mi yönelmeliyim? Önerileriniz neler?

Arkadaşlar 9. sınıfım. Derslere kendimi veremediğim için 4 dersten kaldım ve şu an sınıfta kaldım. Seneye tekrar okumalı mıyım veya başka şeylere mi yönelmeliyim? Önerileriniz neler?

Tekrar okumak istemiyorsan açığa geç zaten okuyacağın yok gibi duruyor.

Derslerine çalışmanı öneririm.

Tekrar okumak istemiyorsan açığa geç zaten okuyacağın yok gibi duruyor.
Onu nereden anladınız?

Dostum, derslere kendini vermeden de sınıf geçebilirdin. Kalmak apayrı bir başarı bu sistemde.

Edit: Bu arada ben gerçekten sınıfta kalmayı başaran insanlara saygı duyuyorum. Diğer NPC'ler sadece okula gelse bile geçebiliyorlar bir şekilde. NPC değilsin en azından. Mutlu olmalısın.

Meslek lisesine geçiş yap diploma sart bu devirde en kotu MESEM'e gidersin zaten, meslek öğrenip işine bakarsin.

Kağıda mantıklı bir şeyler yazsa matematik hariç diğer derslerden geçerdi zaten sınıf geçmeyi başaramayan birisi okusa da hayır gelmez zaten.

Bu kafayla devam belki psikolojik rahatsızlığı veya bir sağlık sorunu var veya okuduğu lise zor bir lise kişiyi tanımadan bu yorumu yazmak etik değil diye düşünüyorum.

Meslek lisesine geçiş yap diploma sart bu devirde en kotu MESEM'e gidersin zaten.

Bu kafayla devam belki psikolojik rahatsızlığı veya bir sağlık sorunu var veya okuduğu lise zor bir lise kişiyi tanımadan bu yorumu yazmak etik değil diye düşünüyorum.

Zor bir liseye girecek puanı alan kişi sınıfta kalmaz zaten varsayım yaparken mantıklı düşünün biraz.

Meslek lisesine geçiş yap diploma sart bu devirde en kotu MESEM'e gidersin zaten, meslek öğrenip işine bakarsin.

Bir tavsiye vereyim. Meslekte okuyan arkadaşım makine okuyordu galiba. Sonra önlisans yaptı makine üzerine. Düşük seviyeli bir meslek yüksekokuluna girdi. Şu anda CNC operatörü ve bina giydirme dış cephe imalatı yapan dükkanda çalışıyor. Yakında tezgah koyacak gibi. Finansalları çok iyi. En low level eleman bile hayatını yaşıyor.

Kral ben sınıfı geçtim ucu ucuna kıl payı 10'a geçiyorum sana tavsiyem derslerine iyi çalış çok sevdiğim 1-2 dostum kalıyor maalesef halen onun acısını yaşıyorum ve 9 en kolayı yani bu sistemde 10. sınıf zordur çok iyi çalışman gerekir kaldıysan da mesela sanayiye gidebilir garsonluk yapabilir yani elin iş tutuyorsa paranı kazanıp ileride kendi işini kurabilirsin tavsiyem budur yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı