Sınıfta kaldıktan sonra açık liseye geçebilmek için nasıl bir yol izlenmeli?

wedrwi

Femtopat
Daha fazla  
@Rowaulf hocam merhabalar ben şu an 12. sınıf meslek lisesi öğrencisiyim 9 sınıfda 2023 civarı sınıfta kaldım açığa geçme düşüncelerim var nasıl bir yol izlemem gerek geçebiliyor muyum 1 kere kaldığım için yoksa yeni yönetmenlik 2024 sonrası için mi geçerli.
Veya şu an sınıfta kalmadan herhangi bir şekilde geçebiliyor muyum devamsızlıktan falan bahsetmişsiniz 10 gün sonra git vs.

@Rowaulf hocam merhabalar ben şu an 12. sınıf meslek lisesi öğrencisiyim 9 sınıfda 2023 civarı sınıfta kaldım açığa geçme düşüncelerim var nasıl bir yol izlemem gerek geçebiliyor muyum 1 kere kaldığım için yoksa yeni yönetmenlik 2024 sonrası için mi geçerli.
Veya şu an sınıfta kalmadan herhangi bir şekilde geçebiliyor muyum devamsızlıktan falan bahsetmişsiniz 10 gün sonra git vs.

Zaten önceden sınıfta kaldığın için yarın halk eğitime giderek direkt açığa geçiş sağlayabilirsin.

Devamsızlık muhabbeti 9. sınıflar için.

Sadece 1 kere sınıfta kalmış olmanız yetiyor. İlinizdeki bir halk merkezine giderseniz eğer size yardımcı olurlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00