Sınıfta kaldım, açıktan okumayı düşünüyorum

İlerisi için ciddi bir meslek seçimin ya da kariyer hedefin yoksa, hayata ne kadar erken atılırsan senin için o kadar iyi olacaktır. Yıllarca üniversite okuyup işsiz kalmaktansa ya da bulduğun bir işte, hiç okumayanlarla aynı ücreti alabildiğin için bile dua eder duruma düşmektense, bir an önce bulduğun ilk işe gir ve piyasayı tanımaya başla derim. Hatta işin ne olduğuna bile bakma; O işten çık, diğer işe gir... Dediğim gibi, devlet memuru olmak gibi (Ki artık o da çok ama çok zor) bir niyetin yoksa, hiç zaman kaybetme. Türkiye'de diploma bir tek askerliği kısaltmaya yarıyordu, artık o da parayla... 🙄
 
Etrafımda anadolu lisesi yok maalesef dostlar ve sosyallik diyorsunuz ama gerçekten okulda bulunduğum vakit sosyalleşmiyorum zaten arkadaşım yok :D Onun haricinde gelecek konusundaki düşüncelerinizi düşünüyorum ve farkındayım. :)

Mersinli olan varsa bilir kardeşim. Benim evim Tecede ben her gün 40 dk. yol çekerek okula gidip geliyorum. Bizim yakınımızda bir Anadolu lisesi var ve o okula Pozcu'dan gelen var ve arası rahat 15-20 KM vardır.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı