Çözüldü Sınıfta kalınca OBP kırılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kerem_99

Hectopat
Daha fazla  
Geçen sene sınıfta kaldım kaldığım için de üniversiteye yerleştim fakat ünivesiteye kayıt olamadım açığa geçtim. Bu sene 2025 Ocak ayında mezun olduğum gözüküyor yani YKS'ye mezun olmadan girdim gibi bir şey oldu, bu sene OBP kırılır mı?

Son düzenleme:
Çözüm
Kral zaten diyorum ki yerleştim ama kayıt olamadım çünkü lise mezunu olamadım. Mezuniyetim de 2025 Ocak ayında.

Ha tamam görmedim orayı, eğer böyleyse OBP kırılır çünkü yerleşmişsin ve yükseköğretim programına bir kere kabul edilmişsin. Geçmiş olsun.
Şöyle bırakayım.

Dosya Ekleri

• diploma notu.JPG
    diploma notu.JPG
    6,6 KB · Görüntüleme: 41
Kırılmaz diye biliyorum. OBP sadece sınav sonrası tercih yapıp üniversiteye gitmezsen veya gidip tekrar okursan OBP'nin %50'si kırılıyor.

Kırılmaz diye biliyorum. OBP sadece sınav sonrası tercih yapıp üniversiteye gitmezsen veya gidip tekrar okursan OBP'nin %50'si kırılıyor.

Peki bunu kesin olarak nereden öğrenebilirim bir arkadaş da kırılır diye biliyormuş.

Bu arada ben zaten tercih yaptım ama mezun olmadan.

Kral zaten diyorum ki yerleştim ama kayıt olamadım çünkü lise mezunu olamadım. Mezuniyetim de 2025 Ocak ayında.

Ha tamam görmedim orayı, eğer böyleyse OBP kırılır çünkü yerleşmişsin ve yükseköğretim programına bir kere kabul edilmişsin. Geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı