IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 3 Mayıs 2023 #11 Sosyal Kullanıcısı dedi: 58,5 geçmem için muhtemelen 41,5 puana ihtiyacım var. Beden ve görsel girilmedi daha. Genişletmek için tıkla... Beden ve görselin pek arttıracağını zannetmiyorum, büyük ihtimalle kalırsınız.
Sosyal Kullanıcısı dedi: 58,5 geçmem için muhtemelen 41,5 puana ihtiyacım var. Beden ve görsel girilmedi daha. Genişletmek için tıkla... Beden ve görselin pek arttıracağını zannetmiyorum, büyük ihtimalle kalırsınız.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #12 Sosyal Kullanıcısı dedi: 58,5 geçmem için muhtemelen 41,5 puana ihtiyacım var. Beden ve görsel girilmedi daha. Genişletmek için tıkla... Edebiyat dersinin de 50 üzeri olması lazım baraj ders diye biliyorum.
Sosyal Kullanıcısı dedi: 58,5 geçmem için muhtemelen 41,5 puana ihtiyacım var. Beden ve görsel girilmedi daha. Genişletmek için tıkla... Edebiyat dersinin de 50 üzeri olması lazım baraj ders diye biliyorum.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #13 mayroxoi dedi: Hayır edebiyattan kalan kalmıyor sorumlu geçiyor. Genişletmek için tıkla... Onu demek istedim, sorumluluk sınavına girecek.
mayroxoi dedi: Hayır edebiyattan kalan kalmıyor sorumlu geçiyor. Genişletmek için tıkla... Onu demek istedim, sorumluluk sınavına girecek.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 3 Mayıs 2023 #14 kyaaaa dedi: Geçersin rahat daha sözlüler yok mu? Genişletmek için tıkla... Sözlüler var, proje ve performans ödevi var. Beden ve görsel girilmedi. Dersler de konuşmamaya çalışıyorum umarım sözlülere yüksek girerler.
kyaaaa dedi: Geçersin rahat daha sözlüler yok mu? Genişletmek için tıkla... Sözlüler var, proje ve performans ödevi var. Beden ve görsel girilmedi. Dersler de konuşmamaya çalışıyorum umarım sözlülere yüksek girerler.
mayroxoi Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 677 Çözümler 3 3 Mayıs 2023 #15 fermaNga dedi: Onu demek istedim, sorumluluk sınavına girecek. Genişletmek için tıkla... Sorumluluk sınavında bir şey yok ki kolay hatta birkaç kez geçemediysen yardımcı oluyorlar geçmen için.
fermaNga dedi: Onu demek istedim, sorumluluk sınavına girecek. Genişletmek için tıkla... Sorumluluk sınavında bir şey yok ki kolay hatta birkaç kez geçemediysen yardımcı oluyorlar geçmen için.
kyaaaa Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 536 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #16 Sosyal Kullanıcısı dedi: Sözlüler var, proje ve performans ödevi var. Beden ve görsel girilmedi. Dersler de konuşmamaya çalışıyorum umarım sözlülere yüksek girerler. Genişletmek için tıkla... 41 rahat geçersin 50 olur.
Sosyal Kullanıcısı dedi: Sözlüler var, proje ve performans ödevi var. Beden ve görsel girilmedi. Dersler de konuşmamaya çalışıyorum umarım sözlülere yüksek girerler. Genişletmek için tıkla... 41 rahat geçersin 50 olur.
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 3 Mayıs 2023 #17 Kainn dedi: Bu nasıl notlar hocaya küfür mü ettin 14 ne? Genişletmek için tıkla... Aga matematik 0.... Yani yorumsuz. Sınıfta kalmayı hak ediyorsun. Ama şu anki sistem herkesi sınıfta bırakmıyor.
Kainn dedi: Bu nasıl notlar hocaya küfür mü ettin 14 ne? Genişletmek için tıkla... Aga matematik 0.... Yani yorumsuz. Sınıfta kalmayı hak ediyorsun. Ama şu anki sistem herkesi sınıfta bırakmıyor.
mayroxoi Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 677 Çözümler 3 3 Mayıs 2023 #18 249873 dedi: Aga matematik 0.... Yani yorumsuz. Sınıfta kalmayı hak ediyorsun. Ama şu anki sistem herkesi sınıfta bırakmıyor. Genişletmek için tıkla... Matematiği kötü olan kalması gerekiyor diye bir şey yok sayısalcı var sözelci var.
249873 dedi: Aga matematik 0.... Yani yorumsuz. Sınıfta kalmayı hak ediyorsun. Ama şu anki sistem herkesi sınıfta bırakmıyor. Genişletmek için tıkla... Matematiği kötü olan kalması gerekiyor diye bir şey yok sayısalcı var sözelci var.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 3 Mayıs 2023 #19 kyaaaa dedi: 41 rahat geçersin 50 olur. Genişletmek için tıkla... Bu mesaj içimi rahatlattı cidden. Sorumluluğa girebilirim sorun değil sadece sınıfı geçeyim yeterli benim için. Tarihçi bugün beni tırstırdı biraz.
kyaaaa dedi: 41 rahat geçersin 50 olur. Genişletmek için tıkla... Bu mesaj içimi rahatlattı cidden. Sorumluluğa girebilirim sorun değil sadece sınıfı geçeyim yeterli benim için. Tarihçi bugün beni tırstırdı biraz.
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 3 Mayıs 2023 #20 mayroxoi dedi: Matematiği kötü olan kalması gerekiyor diye bir şey yok sayısalcı var sözelci var. Genişletmek için tıkla... Lan Türkçe 14
mayroxoi dedi: Matematiği kötü olan kalması gerekiyor diye bir şey yok sayısalcı var sözelci var. Genişletmek için tıkla... Lan Türkçe 14