Sınıfta kalır mıyım?

Beden ve görselin kredileri düşük dersler, kalma ihtimalin yüksek. Hocalarından not isteyebilirsin.

Dinden 2. Sınavda yüksek alıp ondan isteyeceğim biraz. Az çok olsa bile 41'5 puanı geçsin yeterli

Kalmaktan bu kadar korkma ben kaldım bir şey olmadı.

Kalmaktan korkma sebebim aynı konuları tekrar işlemek beni sıkar ve okulu bırakırım yanlış yollara saparım.

Yabancı dil 45'di ama sorun çıkmadı.

Kimyada ezber aslında. O da basit.

Çoğu ders ezber ezberi iyi olan yapıyor geri kalanda sıranın altına yazıyor.

Dinden 2. sınavda yüksek alıp ondan isteyeceğim biraz. Az çok olsa bile 41'5 puanı geçsin yeterli.

Kalmaktan korkma sebebim aynı konuları tekrar işlemek beni sıkar ve okulu bırakırım yanlış yollara saparım.

Aynı konuyu o kadar çok görmene gerek yok mesela ben kaldım geçen seneden bildiklerimle geçtim.

Olum kopyada mı hiç çekmiyorsunuz ya. Vallahi notlar çok düşük geldi gözüme. Yazık vallahi. Kopya hazırla bol bol hazırlarken ezberlersin. Ne diyim bilemedim..

Eğer sınıf ortalaması bu şekilse hocalarda sorun olabilir ama hepside kötü olmaz sanki.

Olum kopyada mı hiç çekmiyorsunuz ya. Vallahi notlar çok düşük geldi gözüme. Yazık vallahi. Kopya hazırla bol bol hazırlarken ezberlersin. Ne diyeyim bilemedim.

Eğer sınıf ortalaması bu şekilse hocalarda sorun olabilir ama hepside kötü olmaz sanki.

Elin suriyelilerine sordukları sorularla bize sorulan sorular bir mi mezun olsunlar diye kolay kolay sorular sorup geçiriyorlar suriyelileri vb.

Elin suriyelilerine sordukları sorularla bize sorulan sorular bir mi mezun olsunlar diye kolay kolay sorular sorup geçiriyorlar suriyelileri vb.

Aga yapmayın şu muhabbeti. Herkes okul okudu. Suriyeliler bu işin bahanesidir sizin için. Daha kolay sormaları veya sizi pohpohlamaları sizi geleceğe hazırlamıyor.

Zaten eğitim sistemi kötü ama ezber dersler yani sınavdan 1 hafta önce çalışsan yapıyorsun. Kimse günü birlik ders çalışmıyor.

Aga yapmayın şu muhabbeti. Herkes okul okudu. Suriyeliler bu işin bahanesidir sizin için. Daha kolay sormaları veya sizi pohpohlamaları sizi geleceğe hazırlamıyor.

Zaten eğitim sistemi kötü ama ezber dersler yani sınavdan 1 hafta önce çalışsan yapıyorsun.

Bizi hazırlamıyor zaten onları hazırlıyor ileride üniversite diplomasının bile bir anlamı olmayacak bunu kastediyorum.

Bizi hazırlamıyor zaten onları hazırlıyor ileride üniversite diplomasının bile bir anlamı olmayacak bunu kastediyorum.

Son 10 yıldır bu söyleniyor. Öyle de ama eğitim dediğimiz şey şart. Paran varsa yabancı okullarda okuyacaksın ama oradaki eğitim sistemi daha zordur. Devlet okullarında hocalar kimse kalmasın geçsin gitsin diye ayrı bir uğraş veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı