mayroxoi
Hectopat
Vallahi Lise'de benim de Türkçe derslerim düşüktü ama hiçbir zaman 30 altında not görmedim.
Benim edebiyat 5'di performans sınavından 55 almıştım 50 yaptı sonra hoca
Vallahi Lise'de benim de Türkçe derslerim düşüktü ama hiçbir zaman 30 altında not görmedim.
Matematiği illaki yaparsınız. Benim not ortalamam 60 civarıydı geçen sene. bu sene matematiğe çalıştım ve not ortalamam 99 falandır.Ben matematiği hayatım boyunca hiç yapamadım, yapamıyorum da o yüzden ismimi yazıp kağıdı veriyorum direkt çalışsam 5'i bile geçemiyorum.
Benim edebiyat 5'di performans sınavından 55 almıştım 50 yaptı sonra hocagıcıklığına.
Matematiği illaki yaparsınız. Benim not ortalamam 60 civarıydı geçen sene. Bu sene matematiğe çalıştım ve not ortalamam 99 falandır.
Matematikçi harici aram çok iyi. Edebiyatçı biraz kızdı normalde yüksekti senin niye düşürdün 2. sınavda da düşük alırsan aldığın notu girerim falan dedi.
Zor bencw girmediğin ders var matematik 0 almışsin hocaların sözlüleri iyi girmesi lazım. Geçen sene bende kalmıştım hocaların hepsi aram çok iyiydi geçirmediler, kalınca özel geçtim.
Bir de çok konuşan bir ogrenciysen derste sıkıntı.
kimyada ezber aslında. O da basit.Matematik ezber işi biraz ezberin iyiyse çok da çalışırsan yaparsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.