mayroxoi Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 677 Çözümler 3 3 Mayıs 2023 #21 249873 dedi: Lan Türkçe 14. Genişletmek için tıkla... Gayet fazla bile benim daha da düşüktü.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 3 Mayıs 2023 #22 249873 dedi: Aga matematik 0.... Yani yorumsuz. Sınıfta kalmayı hak ediyorsun. Ama şu anki sistem herkesi sınıfta bırakmıyor. Genişletmek için tıkla... Ben matematiği hayatım boyunca hiç yapamadım, yapamıyorum da o yüzden ismimi yazıp kağıdı veriyorum direkt çalışsam 5'i bile geçemiyorum.
249873 dedi: Aga matematik 0.... Yani yorumsuz. Sınıfta kalmayı hak ediyorsun. Ama şu anki sistem herkesi sınıfta bırakmıyor. Genişletmek için tıkla... Ben matematiği hayatım boyunca hiç yapamadım, yapamıyorum da o yüzden ismimi yazıp kağıdı veriyorum direkt çalışsam 5'i bile geçemiyorum.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 3 Mayıs 2023 #23 Hocaya çok içten içimi döksem. Bilerek yanlış şıkkı işaretlesem gene 14 olmaz o ne? Tabii kalırsın.
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 3 Mayıs 2023 #24 mayroxoi dedi: Gayet fazla bile benim daha da düşüktü. Genişletmek için tıkla... Sanki sırf matematik için dedim. Temel derslerin hepsi düşük. Bedene müziğe falan güveniyor. Sosyal Kullanıcısı dedi: Ben matematiği hayatım boyunca hiç yapamadım, yapamıyorum da o yüzden ismimi yazıp kağıdı veriyorum direkt çalışsam 5'i bile geçemiyorum. Genişletmek için tıkla... Affedersin ama buna inanmıyorum. Kafan yatmıyor olabilir bu gayet doğal ama çalışıpta yapamıyorum diyen kendini kandırıyordur.
mayroxoi dedi: Gayet fazla bile benim daha da düşüktü. Genişletmek için tıkla... Sanki sırf matematik için dedim. Temel derslerin hepsi düşük. Bedene müziğe falan güveniyor. Sosyal Kullanıcısı dedi: Ben matematiği hayatım boyunca hiç yapamadım, yapamıyorum da o yüzden ismimi yazıp kağıdı veriyorum direkt çalışsam 5'i bile geçemiyorum. Genişletmek için tıkla... Affedersin ama buna inanmıyorum. Kafan yatmıyor olabilir bu gayet doğal ama çalışıpta yapamıyorum diyen kendini kandırıyordur.
mayroxoi Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 677 Çözümler 3 3 Mayıs 2023 #25 249873 dedi: Sanki sırf matematik için dedim. Temel derslerin hepsi düşük. Bedene müziğe falan güveniyor. Genişletmek için tıkla... Ben şahsen kaldım sonra açığa geçtim iyikide geçmişim.
249873 dedi: Sanki sırf matematik için dedim. Temel derslerin hepsi düşük. Bedene müziğe falan güveniyor. Genişletmek için tıkla... Ben şahsen kaldım sonra açığa geçtim iyikide geçmişim.
kyaaaa Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 536 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #26 Sosyal Kullanıcısı dedi: Bu mesaj içimi rahatlattı cidden. Sorumluluğa girebilirim sorun değil sadece sınıfı geçeyim yeterli benim için. Tarihçi bugün beni tırstırdı biraz. Genişletmek için tıkla... Hocalarınla aranı iyi tut yeter hepsi 50 girse bile rahat geçersin.
Sosyal Kullanıcısı dedi: Bu mesaj içimi rahatlattı cidden. Sorumluluğa girebilirim sorun değil sadece sınıfı geçeyim yeterli benim için. Tarihçi bugün beni tırstırdı biraz. Genişletmek için tıkla... Hocalarınla aranı iyi tut yeter hepsi 50 girse bile rahat geçersin.
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 3 Mayıs 2023 #27 mayroxoi dedi: Ben şahsen kaldım sonra açıpa geçtim iyikide geçmişim. Genişletmek için tıkla... Vallahi Lise'de benim de Türkçe derslerim düşüktü ama hiçbir zaman 30 altında not görmedim.
mayroxoi dedi: Ben şahsen kaldım sonra açıpa geçtim iyikide geçmişim. Genişletmek için tıkla... Vallahi Lise'de benim de Türkçe derslerim düşüktü ama hiçbir zaman 30 altında not görmedim.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 3 Mayıs 2023 #28 249873 dedi: Sanki sırf matematik için dedim. Temel derslerin hepsi düşük. Bedene müziğe falan güveniyor. Affedersin ama buna inanmıyorum. Kafan yatmıyor olabilir bu gayet doğal ama çalışıpta yapamıyorum diyen kendini kandırıyordur. Genişletmek için tıkla... İşte abartı olacak ama ilk dönem çalıştım 2 saat boyunca aldığım not 1.
249873 dedi: Sanki sırf matematik için dedim. Temel derslerin hepsi düşük. Bedene müziğe falan güveniyor. Affedersin ama buna inanmıyorum. Kafan yatmıyor olabilir bu gayet doğal ama çalışıpta yapamıyorum diyen kendini kandırıyordur. Genişletmek için tıkla... İşte abartı olacak ama ilk dönem çalıştım 2 saat boyunca aldığım not 1.
mayroxoi Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 677 Çözümler 3 3 Mayıs 2023 #29 kyaaaa dedi: Hocalarınla aranı iyi tut yeter hepsi 50 girse bile rahat geçersin. Genişletmek için tıkla... Hocalarla arayı iyi tutmakla olmuyor o ya beni bıraktılar derste 1 kere bile uyumamışımdır konuşmamışımdır.
kyaaaa dedi: Hocalarınla aranı iyi tut yeter hepsi 50 girse bile rahat geçersin. Genişletmek için tıkla... Hocalarla arayı iyi tutmakla olmuyor o ya beni bıraktılar derste 1 kere bile uyumamışımdır konuşmamışımdır.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 3 Mayıs 2023 #30 kyaaaa dedi: Hocalarınla aranı iyi tut yeter hepsi 50 girse bile rahat geçersin. Genişletmek için tıkla... Matematikçi harici aram çok iyi. Edebiyatçı biraz kızdı normalde yüksekti senin niye düşürdün 2. sınavda da düşük alırsan aldığın notu girerim falan dedi.
kyaaaa dedi: Hocalarınla aranı iyi tut yeter hepsi 50 girse bile rahat geçersin. Genişletmek için tıkla... Matematikçi harici aram çok iyi. Edebiyatçı biraz kızdı normalde yüksekti senin niye düşürdün 2. sınavda da düşük alırsan aldığın notu girerim falan dedi.