Evet, geçmiş olsun. Sınıfta kalma var imiş. %80'miz pert. Aynı zaman da sınav olayı da artık kesin. Sınıf grubuna çalışma notları ve sorumlu olduğumuz ünitelerin PDF'si atıldı.
Kaynak:
Şimdi tüm ortaokul ve lise öğrencileri en az 1 kere yüz yüze sınav oluyor değil mi? Ben çoktan 1. sınavlarımı verdiğime göre ben olmayacağım galiba. Çok iyi be.(Benim için. Linç etmeyin lütfen .)
Hocam bu dönem için tabii ki zor devam ediyor. Herkes zorlanıyor. Üniversite hocam bana 300 sayfa slayt gönderip çalışın bunlar finalde çıkacak diyor. Sınıfta kalma olmadığını varsayarsak çalışan ve çalışmayanı ayıramayız.
Hocam çalıştığınız zaman sınavı her türlü geçersiniz hocam. Tek bir kaynak yok. Ben mesela hocanın attığı tek 1 tane slayttan konuyu anlamıyorum. Araştırıyorum ve öğrenmeye çalışıyorum.
Hocam çalıştığınız zaman sınavı her türlü geçersiniz hocam. Tek bir kaynak yok. Ben mesela hocanın attığı tek 1 tane slayttan konuyu anlamıyorum. Araştırıyorum ve öğrenmeye çalışıyorum.
Maalesef edemiyor bizzat kardeşimden biliyorum. Uzaktan eğitimde bir şey anlaşılmıyor ve okula gidiyorlar sınava hocalar normal dönemdeki gibi davranıyorlar toleransları yok. Bu da Türkiye'nin eğitimde dünya sıralamasında neden 50. sırada bile olamadığını açıklıyor. Keşke sadece bu olsa. Araştırabilirsiniz adeta şaka gibi 50. bile değiliz sıralamada 100'e yakınız tam hatırlayamadım şu an.
@Mustafafnt
Hocam, benim hayatım Sosyal ve derslerden ibaret. Ancak gerçekten bir şey anlamıyorum.
6 saat uyku, 5 saat ders ve 8 saat Sosyal yapmaya çalışıyorum. (Geri kalan zaman ise yemek vs.) Derslerim için ayırdığım vakit fazla olunca bir şey anlamıyorum, o sebepten azami 5-6 saat.
Sınavlarıma bu denli çalışmama rağmen notlarım oldukça düşük, şu an açıklamak istemiyorum fakat kalma derecesi olan 60'a yakın da değil uzak da değil. Bir belge de alamıyorum şu anlık. Ona göre hesaplarsınız.
Geçen sene 97 ortalama ile bitirdiğim okulumu, bu sene (yeni bir okula geçiş yaptım) sanırım takdir alamadan bitireceğim.
Bu arada aranızda özel okulda okuyan varsa dert etmesine gerek yok. Özel okulda 50 alsan da geçirirler. Zaten sorular çok basit oluyor. Sözlüden tüm hocalar 100 veriyor.
Benim bir arkadaşım vardı. Çocuk Türkçe'den 6, Matematik'ten 23 almıştı. Sözlülerden dolayı dönem sonu ortalaması 67'ydi.
Çok iyi hatırlıyorum ortaokuldayken din sınavında 10 soru vardı ve soruların 4'ü aynıydı.
Üzülüyorum gerçekten. Öyle bir haldeyiz öğrenmeyi en çok hak edenler eğitim alamıyor