Lise 1'de notlarda düşüş olabilir normal olarak. Dersi derste dinle. Kimler ne yapıyor fikrin olsun. En azından lise sınavlarına alışıncaya kadar bırakma ipin ucunu.
Bir insan sınıfta kalmaktan korkuyorsa ya sorumluluklarını yerine getirmiyordur ya akli sıkıntıları vardır. Akli sıkıntıları olan kişiler için özel sınıflar açıldığını göz önünde bulundurarak o seçeneği eliyorum.
Sorumluluklarını yerine getirmeyen adamı anlarım ama hem sorumluluklarını yerine getirmemek hem de bunun için ağlamak neyin kafası? Madem her gün ağlayacak kadar kafaya takıyorsunuz bir çılgınlık yapıp ders çalışmaya başlayın.
ben meslek lisesine gidiyorum ve bilişim bölümündeyim o gün içerisinde hangi dersleri gördüysem eve geçince tekrarımı yapar sorumuda çözerim ve ona rağmen hala stresliyim
Lise 1'de notlarda düşüş olabilir normal olarak. Dersi derste dinle. Kimler ne yapıyor fikrin olsun. En azından lise sınavlarına alışıncaya kadar bırakma ipin ucunu.
ben meslek lisesine gidiyorum ve bilişim bölümündeyim o gün içerisinde hangi dersleri gördüysem eve geçince tekrarımı yapar sorumuda çözerim ve ona rağmen hala stresliyim
@baranmehmet ön yargı değil. Çalışan bir insanın ve kendine inanan bir insanın böyle bir şey için korkusu olmaz. 2 X 2 = 4 ve 2 + 2 = 4 kadar basit bir formül.