Sınıfta kalma sistemi nasıl işliyor?

Yusuf27525

Hectopat
Arkadaşlar bildiğiniz üzere sınıfta kalma kuralları değişti. Bu konuyu açmak için geç kaldım ama sormak istiyorum. Ortalamam şu an 36 boyle giderse kalacağım ilk dönem kalırsam ikinci dönem geçersem sınıfta kalır mıyım sistem nasıl işliyor yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar bildiğiniz üzere sınıfta kalma kuralları değişti. Bu konuyu açmak için geç kaldım ama sormak istiyorum. Ortalamam şu an 36 boyle giderse kalacağım ilk dönem kalırsam ikinci dönem geçersem sınıfta kalır mıyım sistem nasıl işliyor yardımcı olur musunuz?
Kaçıncı sınıfsın ve kaç dersten kaldın?

iki dönemin ortalamasına bakılır 50 altındaysa kalırsınız ayrıca 3 den fazla zayıfın olmaması lazım olursa yine kalıyorsun ve türkçe ortalaman 70 olması lazım(ortaokulsan)

Kaçıncı sınıfsınız?
10.sınıfım

Kaçıncı sınıfsın ve kaç dersten kaldın?

10.sınıfım şu an çok dersten kaldım gibi gözüküyor ama sözlüler ve 2.sınavlar umudum.

İki dönemin ortalamasına bakılır 50 altındaysa kalırsınız ayrıca 3'ten fazla zayıfın olmaması lazım olursa yine kalıyorsun ve Türkçe ortalaman 70 olması lazım(ortaokulsan)

İlk dönem 40 ikinci dönem 60 yapsam geçerim değil mi 10.sınıfım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı