Kalmış sayılırsınız, 2 dönemin ortalamasını toplayıp 2 ye bölün.Merhaba arkadaşlar. Ben ilk dönem 7 dersten kaldım 2. dönem 3 dersten kaldım. Sınıfta kalır mıyım? Örneğin ilk dönem ders ortalamam 45 2. dönem 50 o dersten kalmış mı yoksa geçmiş mi sayılıyorum?
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Ben ilk dönem 7 dersten kaldım 2. dönem 3 dersten kaldım. Sınıfta kalır mıyım? Örneğin ilk dönem ders ortalamam 45 2. dönem 50 o dersten kalmış mı yoksa geçmiş mi sayılıyorum?
Şimdiden teşekkürler.
İki dönem ortalaması 50'nin altında olduğundan kalırsınız.Merhaba arkadaşlar. Ben ilk dönem 7 dersten kaldım 2. dönem 3 dersten kaldım. Sınıfta kalır mıyım? Örneğin ilk dönem ders ortalamam 45 2. dönem 50 o dersten kalmış mı yoksa geçmiş mi sayılıyorum?
Şimdiden teşekkürler.
edebiyatta kalırsa sorumluluk var galiba eğer 6 dersten kalırsa sınıfta kalıyor.2. döneme bakılıyor diye hatırlıyorum. Dersten kalma durumu sadece Türk Dili Edebiyat'a mahsustur. 50 altında olursa sorumlu olarak geçersiniz. Diğer dersler de dersten kalma durumu yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.