Sınıfta kendimi çok ezik gösterdim

Pigeon Lord

Hectopat
Yer
Avrupa Yakası / İstanbul
Daha fazla  
Sınıfta kendimi çok ezik gösterdim. Hep itiyorlar kakıyorlar küfür ediyorlar laflar atıyorlar hakaret vs. ediyorlar benden boyca kiloca küçüklerde. Ne yaparsam tekrar üst konuma çıkarım? Onunla uğraşıp küfür etmesini bekleyip ettiğinde döversem olur mu?

Dipnot: 10.Sınıfa gidiyorum Meslek Lisesi.

Sende onları iterek kalkarak karşılık ver. Kilo ve boy olarak da üstünmüşsün zaten.
Ama güçsüzüm hocam.
Onlar ne yapıyorsa sende aynılarını yap zamanla ya samimi olursun ya da düşman.
Onları sevmem zaten düşmanım bazı konularda video çekip disipline verdiğim oldu biraz aramız bozuk.
Bir keresinde 12'lerden bir çocuğun çantasını tekmelemiştiler içindeki cam tabakları vs. kırmıştılar. Bende haliyle video çektim 12'lere verdim 12'ler bir şey demedi. Beni dövecektiler Sonra anlaşma vs. yaptık. Yani hala düşmanız diyebilirim.

Sınıfta kendimi çok ezik gösterdim. Hep itiyorlar kakıyorlar küfür ediyorlar laflar atıyorlar hakaret vs. ediyorlar benden boyca kiloca küçüklerde. Ne yaparsam tekrar üst konuma çıkarım? Onunla uğraşıp küfür etmesini bekleyip ettiğinde döversem olur mu?

Dipnot: 10.Sınıfa gidiyorum Meslek Lisesi.
Benle uğraşan bi' kabaca tabiriyle geriz...lı vardı. Ben 1.88'im o 1.55 veya 1.60'tı. Çok sinir ettiği gün bacaklarından vurup yere düşürmüştüm. Harbi harbi kavga çıkacak seviyeye gelmişti, o korkudan 1-2 arkadaşına danışmıştı sınıftakiler ekip falan topluyordu. Bizim gruptaki "onu döverim bunu döverim" tarzında takılan ama aslında çok korkan bi' çocuk da dövdüğümle konuşmuş kavgadan korktuğu için. Kavgayı o kesti. Aynı sınıfta olan olaylar sınıf içindeki düzeni çok bozuyor hocam, dikkatli karar alın. Technopat Sosyal Dövüş Destek Hattı Yetkilisi, BorakanT (Diğer kavga konusuna itafen, görenler anlar)
Hocam boy 187. Kilo 60. Pek kalıplı değilim dövüş taktiği bilmem. Kafa vurup dalan insanım.
Kilo alın hocam ben 120 küsür kiloyum ona rağmen bir şekilde kasları eritmemeye çalışıyorum. Babanızın omzunuza vurduğunda hareket ettiremeyeceği bir şekle girin.

Kardeşim bu işler dövmeyle çözülmez, hastanelik de etsen daha da uğraşmaya başlarlar senle.

Gençler şaka kaldırmayan, yapılan şakayı anlamayan veya herşeyi ciddiye alan, kolayca tetiklenen, sinirlenen, üzülen insanlara zorbalık yapma eğiliminde olurlar, akıllarında ilk başlarda zorbalık yapmak olmasa bile bunları yapıyorsan, ezik de duruyorsan zorbalığa yapmak gelir akıllarına. Önce ezik duruşun varsa değiştir ama hemen herşeye de alınma birisi sana vurduysa şaka yollu karşılık verirsen çok alınmazsan seni aralarına bile kabul ederler.

Ben ilkokul ve lise boyunca belkide sınıfın en cılız erkeği olmama rağmen kimse bana zorbalık yapmaya kalkışmadı, zorbalığa uğrayan elemanlar şaşırtıcı bir şekilde daha iri daha uzun elemanlardı ve bu lafı kullanmayı sevmem ama ikisi de ezik karaktere sahipti, hemen alınırlardı kızdırmak çok kolaydı.

Sana artık olan olmuş geri almak çok zor sınıf ya da okul değiştirmeyi düşün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı