Sınıfta kimse hiçbir şey bilmiyor

Makaleler
2
Genel olarak kimse bir şey bilmiyor, mesela sınıfta bir şey diyorum kimse anlamıyor. Doğru bir şey yapıyorum herkes ne olduğunu bilmediği için dalga geçiyor hemen. Mesela geçen kartıma para yüklerken arkamdan dayının biri geldi sürekli uyardı beni "hadi hadi hızlı ol" diye, en son meydandaki herkes üstüme çullandı yaşlı adam seni mi bekliyecek diye. Ben paramı yatırıyorum ne yapabilirim en fazla 2 dakikalık iş zaten herkes tabiri caizse "NPC" olmuş gibi.

Ayrıca bu hiçbir şeyi bilmeyen tayfa öğrenmeyi de bilmiyor, bilmek değil öğrenmemek ayıptır. Adamın dediği şey yanlış olsa bile hala savunuyor koyun gibi ona sinir oluyorum işte.

Bu tarz durumlarda Eğer ki okul üzerinden akademik kariyer yapmayı düsünüyorsan Tabiri caizse at gözlüğü takmalısın. Başkalarının Ne düşündüğü üzerinden davranışlarda bulunmamanı öneririm. Çünkü insanlar gerçekten Perspektiflerine göre çok değişiyorlar. Ve halkımızda maalesef Cahil İnsan da çok fazla. Unutmadan Bu tarz Aşağılanma durumlarında altta kalmamanı öneririm Altta kalırsan ki şayet üstüne daha çok çıkarlar.

Genel olarak kimse bir şey bilmiyor, mesela sınıfta bir şey diyorum kimse anlamıyor. Doğru bir şey yapıyorum herkes ne olduğunu bilmediği için dalga geçiyor hemen. Mesela geçen kartıma para yüklerken arkamdan dayının biri geldi sürekli uyardı beni "hadi hadi hızlı ol" diye, en son meydandaki herkes üstüme çullandı yaşlı adam seni mi bekliyecek diye. Ben paramı yatırıyorum ne yapabilirim en fazla 2 dakikalık iş zaten herkes tabiri caizse "NPC" olmuş gibi.

Ayrıca bu hiçbir şeyi bilmeyen tayfa öğrenmeyi de bilmiyor, bilmek değil öğrenmemek ayıptır. Adamın dediği şey yanlış olsa bile hala savunuyor koyun gibi ona sinir oluyorum işte.
Altta kalmayacaksınız hocam. Sesinizi çıkarmanız lazım. Dayı "hızlı ol, seni mi bekleyeceğiz?" dediğinde sende "Eğer sıra bendeyse evet bekleyeceksin abi" demen gerekiyor. Bizim halk birbirini ezmeyi çok sever. Benim dediğimi yaparsan hem karşı tarafı rencide edersin hem altta kalmazsın. Böyle tiplerin başını ezmediğin sürece mitoz gibi türerler.

Cahil insan sayisi tavan yapti. Suracikta 10 bin kisi bile yokuz akli basinda insan olarak. Zaten buyuk bolumumuz yurt disina gitti, bize bunlar kaldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı