Sınıfta tek erkek olmak ve arkadaşının olmaması

konunu okuyunca çok şaşırdım lisede 8 kişilik sınıf mı olur ? üstüne üstük hepsi kız. açıkcası çok şaşırdım. Lisendeki her sınıf öylemi ?

Konunu okuyunca çok şaşırdım lisede 8 kişilik sınıf mı olur? Üstüne üstük hepsi kız. Açıkçası çok şaşırdım. Lisendeki her sınıf öyle mi?

Hayır değil bildiğim kadarıyla.

Tecrübelerim konuşuyor, samimiyet olduktan sonra neler soruyorlar neler.

Hocam aklıma gelirse ben sorsam. Ya da bana muhabbet çıkacak mı diye beklesem bu sınavdan geçer miyim (b-bu arada verdiğiniz taktiği uygularım.) Şu da var ki ben bu taktiği bilmeden uygulamış olabilirim

Neyse yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:
İletişime geçmek azim falan istemez. O iletişimi sağlıklı bir şekilde sürdürmek zor olan kısmı

Harbi onu düşünüyordum. Arkadaşın yerinde olsam HIMYM'de ki Barney'e dönüşürdüm.
Aklınızda nasıl bir ortam var bilmiyorum. Fakat öyle bir ortam değil işte.

İletişime geçmek azim falan istemez. O iletişimi sağlıklı bir şekilde sürdürmek zor olan kısmı

Ben dediğim gibi muhabbetleri bana uyuyorsa ben de dahil oluyorum.

Sen karşı cinsi ne olarak görüyorsun, o da senin gibi insan. Bi konu seç ve konuş, muhabbetin güzel ise konuşur yada konuşmaz.

Ha ayrıca, bacak arandaki ile değil kafandaki ile düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…