Muas
Picopat
Tecrübelerim konuşuyor, samimiyet olduktan sonra neler soruyorlar neler.Ama bence LGBT sorusu sormaz)
Tecrübelerim konuşuyor, samimiyet olduktan sonra neler soruyorlar neler.Ama bence LGBT sorusu sormaz)
konunu okuyunca çok şaşırdım lisede 8 kişilik sınıf mı olur ? üstüne üstük hepsi kız. açıkcası çok şaşırdım. Lisendeki her sınıf öylemi ?Selamunaleyküm. Ben 10. sınıfa gidiyorum ve sınıfımızda toplam 8 kişiyiz. Tek erkek öğrenci benim. Sınıfta zaman zaman canım sıkılıyor. Bazen yalnızlık bana iyi geliyor, hatta "ahlakı bozuk toplumda yalnızlık şifadır" sözünü hatırlıyorum. Ama bazen de hayatın boş olduğunu düşünmeden edemiyorum. Uzun zamandır bu durumu çözmeye çalışıyordum, ancak başaramadım. Bu yüzden size danışmak istedim. Okuldan bahsedeyim. Serviste bir arkadaşım var, beraber öne oturuyoruz. Ancak servisteyken pek konuşmuyoruz çünkü aramızda 9. sınıftan bir öğrenci daha var. Servisten inince genellikle sohbet ederiz. Sabah okula giderken genelde sadece "nasılsın, tatil nasıl geçti?" gibi klasik sorular soruyorum. Bugün de benzer şekilde nasılsın diye sordum, ben de "hızlı geçti" dedim. Sonrasında yol boyunca hiç konuşmadık. Bazen de hiç muhabbet etmeyiz sadece okul kapısına gideriz. Neyse okula vardığımızda "iyi dersler" deyip sınıfıma geçtim. Başka sınıflardan tanıdığım arkadaşlarım da var. Bir tanesi servisten, biri ortaokuldan, birini 9. sınıftayken tanıdım, bir diğeri ise eski bir arkadaşım aracılığıyla tanıştığım biri. O sadece internet için geliyor. Ancak bu arkadaşlarımın çoğuyla sadece ara sıra konuşuyorum, dolayısıyla okulda genelde yalnız vakit geçiriyorum. Sınıfta durum biraz daha farklı. Önde oturan iki kızla çoğunlukla demeyeyim de yani onlarla yine de konuşuyorum. Az da olsa. Sağ taraftaki kişilerle ise sadece bir konu gerektiğinde veya iş düştüğünde iletişim kuruyorum. Yani, kısacası yalnızlığı tercih ettiğim zamanlar da oluyor ama bazen "yalnızsın, arkadaşın yok" düşüncesi içimi kemiriyor. Bu iki zıt duygu arasında kaldım. Ve kafam gerçekten çok karışık. Anlattıklarım umarım anlaşılır olmuştur. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Bir de servisten arkadaşım var demiştim. Onunla kafama soru gelirse soruyorum muhabbet üretmek için. Yoksa da konuşmadan okula gidip eve geliyorum.
Konunu okuyunca çok şaşırdım lisede 8 kişilik sınıf mı olur? Üstüne üstük hepsi kız. Açıkçası çok şaşırdım. Lisendeki her sınıf öyle mi?
Tecrübelerim konuşuyor, samimiyet olduktan sonra neler soruyorlar neler.
Neyse yardımcı olan herkese teşekkür ederim.Hayır değil bildiğim kadarıyla.
Hocam aklıma gelirse ben sorsam. Ya da bana muhabbet çıkacak mı diye beklesem bu sınavdan geçer miyim(b-bu arada verdiğiniz taktiği uygularım.) Şu da var ki ben bu taktiği bilmeden uygulamış olabilirim
![]()
İletişime geçmek azim falan istemez. O iletişimi sağlıklı bir şekilde sürdürmek zor olan kısmıYaşadığının aynısını yaşadım yoldaş, yapacak bir şey yok.
Maalesef karşı cins ile iletişime geçmelisin, unutma bu çok büyük bir çaba ve azim ister.
Karşı cins ile iletişime geçmek göründüğü kadar kolay değildir.
Harbi onu düşünüyordum. Arkadaşın yerinde olsam HIMYM'de ki Barney'e dönüşürdüm.Hocam cennete düşmüşsünüz![]()
Aklınızda nasıl bir ortam var bilmiyorum. Fakat öyle bir ortam değil işte.Harbi onu düşünüyordum. Arkadaşın yerinde olsam HIMYM'de ki Barney'e dönüşürdüm.
İletişime geçmek azim falan istemez. O iletişimi sağlıklı bir şekilde sürdürmek zor olan kısmı![]()
Sen karşı cinsi ne olarak görüyorsun, o da senin gibi insan. Bi konu seç ve konuş, muhabbetin güzel ise konuşur yada konuşmaz.Yaşadığının aynısını yaşadım yoldaş, yapacak bir şey yok.
Maalesef karşı cins ile iletişime geçmelisin, unutma bu çok büyük bir çaba ve azim ister.
Karşı cins ile iletişime geçmek göründüğü kadar kolay değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.