Sınıfta Tekrarı Yapıyorum Ve Her şey Çok Kötü Gidiyor

im gone

Decapat
Geçen yıl liseye başladım(anadolu lisesi) ve kaldım derslere ilgisizlikten derslerde sesim çıkmaz. Dersi dinlemeye çalışırım bu yıl geçen yıl sınıfta kalan arkadaşlarımda var 10 kişi diğer 8 kişide var ama açıktalar. 10. Sınıfa geçip de açık geçen var tabii. Okulda şu anki iki günde rezalet, geçti sınıf ortamı leş dersler işlenmiyor. İlk hafta diye ortam pek umurumda değil. Asosyal bir tip olduğumdan ama öyle başıboşlar var. Sataşmaları falan. Bir de hava sıcak okulda yanıyorum sıralar küçüçük. Öğrenciyiz bir de lise de tüm gün gidiyor. Her şey üstüme geliyor. Ailevi sorunlarım oluyor, okul başladığından beri açık okusam diyorum ama bir yere çalışmaya yollarlar beni. Ailem aslında okuyup tercüman olmak istiyordum ama bu gidişle olmayacak. Okul değiştirsem başka anadolu gidemem. Bizim okul anadoluda yan sanayi gibi önüne geleni alıyorlar. Okulumu değiştirip meslek mi okusam diyorum ama öyle muhasebe falan ancak olabilirim ölesim geliyor artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bence sabırlı ol . Eğer bir şeyi istiyorsan engelin bulunmuyorsa başarabilirsin . Kimi insan 3 kere okuyunca veya 3 kere tekrar edince anlamakta . Kimi insan anlatılırken bunu anlamakta ve kavramaktadır. Bu aynı kol kasına benzer. Üzerine düşersen başarırsın. Sabır ve zaman en önemli şeydir. Hayatında başarılar dilerim .

Merhaba. Bence sabırlı ol . Eğer bir şeyi istiyorsan engelin bulunmuyorsa başarabilirsin . Kimi insan 3 kere okuyunca veya 3 kere tekrar edince anlamakta . Kimi insan anlatılırken bunu anlamakta ve kavramaktadır. Bu aynı kol kasına benzer. Üzerine düşersen başarırsın. Sabır ve zaman en önemli şeydir. Hayatında başarılar dilerim .
Bir heves geliyor okulda bulanınca geçen yılki sınıf arkadaşlarımı 10.sınıfta görünce dahada kötü oluyorum Zaten halsiz birisiyim vitamin eksikliğim yok psikolojik ama neyden bilmiyorum derslerde yatıcam kendimi tutuyorum birde öğlenciyim.

Her kötü gözüken kötü değildir. Aynı zamanda iyi gözüken iyi değildir. Bunlardan ders çıkartıp devam edersen başarıya ulaşabilirsin . Bir insan akli dengesinde sorun yoksa , istediğini er yada geç yapabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı