Sınıftaki asosyal takılan kıza açıldım

Yalnızken Shorts izlediği bir zamanda gittim yanıns oturdum. Direkt girmedim önce vücudundaki bir yara vardı onu falan sordum. Galiba sadece konuşurken yüzüme bakıyor onun dışında shortsa bakıyor. Neyse ben heyecanlanıyorum gibi. Baktım konu uzamıyor ona bir şey itiraf etmem gerektiğini mi ne söyledim. O da ne olduğunu sordu. Ben de sanırsam ona aşık olduğumu söyledim. Yine bana baktı.(Shorts izliyordu sanırsam) güldü ama nasıl anlatılır emin değilim. Sonra bir daha shortsa bakmaya devam etti. Neden bu kadar tepkisiz olduğunu sordum. Bilmiyorum dedi yine o benzer gülmeden yaptı. Biraz bekledim bir şey der mi diye ama demeyince neyse dedim görüşürüz. Yine gözüme baktı. Görüşürüz dedi ve yine o benzer gülme... Bu olay çarşamba oldu sanırsam ve Redmi edilmiş oldum ne oldu şimdi?
Perşembe ve bugün konuşmadık zaten fazla konuşmuyoruz çok bireysel takılan biri. Konuşmak istiyorum ama o gün öyle yaptığı için kırgınım. Bazen düşünüyorum acaba asosyalliğinden mi diye çünkü ben bayağı heyecsnlandım diye hatırlıyorum. Ona kıyas edince söyleyememiştir diye düşünüyorum. Belki de buna inanmak istiyorumdur.

Kızla daha önce hiç konuşmuş muydun yoksa sadece açılmaya karar verdiğin an mı diyalog kurdunuz?

Yok daha önce birkaç kez cilveli konuştum ama ne kadar oldu bilmiyorum.

İlgilenip ilgilenmediğini söylemek için bence henüz erken biraz daha emin olup öyle karar vermek istiyor olabilir kızın ilgi deposu olmadan ona karşı bir şeyler yapabilirsin. İlk önce konuşup yakınlaşıp iyi olduğu bir ders varsa o derste sana yardımcı olmasını iste.

İlgilenip ilgilenmediğini söylemek için bence henüz erken biraz daha emin olup öyle karar vermek istiyor olabilir kızın ilgi deposu olmadan ona karşı bir şeyler yapabilirsin. İlk önce konuşup yakınlaşıp iyi olduğu bir ders varsa o derste sana yardımcı olmasını iste.

Aşık olduğumu söyledim ki. Kafama yatmadı bu fazla ve derslerimiz yakın ama arada soru sorduğum oluyordu önceden. Şu an için sesini duymak istedim tarzı bir şey olur gibi. Ama illa da mantıklı olmamalı sen de haklısın zaten duygusal bir ilişki istiyorsan her halta da neden aramamak lazım.

Aşık olduğumu söyledim ki. Kafama yatmadı bu fazla ve derslerimiz yakın ama arada soru sorduğum oluyordu önceden. Şu an için sesini duymak istedim tarzı bir şey olur gibi. Ama illa da mantıklı olmamalı sen de haklısın zaten duygusal bir ilişki istiyorsan her halta da neden aramamak lazım.

Hocam kızlar erkekler gibi düşünmüyorlar, aşıksa hemen pes etmez çabalar tarzı bir düşünce yapıları var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir şeyler olması için acele etme, zamanla kızdan da adım gelmiyorsa çok uğraşma.

Konu da gelişme olursa tavsiye veririm

Bugün okula gelmedi başka sınıftaki ikizine sordum sabah rahatsızlanmış sanırım söylediğinden yorumen. Yarın bundan konu açsam olur mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı