Taksi Naber Müdür
Picopat
Daha fazla
Sınıfta bir çocuk var, gelen geçeniyle dövüşmek ister. Kendince saçma yöntemi var. Örneğin, boyun kilidine alındığı zaman kafasını sertçe boyun kilidine alan çocuğun çenesiyle koluna bastırır ve "narkoz" adı verdiği, saçma sapan, sadece ayakkabıyla can acıtabilen bir tekme atar. Bu yakın zamanda arada bana da vurmaya başladı. Ben karşılık vermiyordum çünkü ne kadar vursa da canımı acıtamıyordu ama sınıfta artık benden güçlü olduğunu sanıp beni küçümsüyordu.
Bana gelirsek, ben sınıfta saçma sapan birbirini dövme yarışlarını sevmem; gücümü kimseye yansıtmam. Ama artık bu çocuk çok sinirimi bozdu. Yeni dönemde bu çocuğa karşı ne yapsam bilmiyorum.
Bu arada boşuna “hocana, müdüre söyle” demeyin; hocalar sadece barıştırmayı önemsiyor ve ne olursa olsun sadece barıştırıyorlar. Bir kere benim sevmediğim bir çocukla beni arkadaş yapmaya çalıştılar. Bu konuyu sonra anlatacağım.
Bana gelirsek, ben sınıfta saçma sapan birbirini dövme yarışlarını sevmem; gücümü kimseye yansıtmam. Ama artık bu çocuk çok sinirimi bozdu. Yeni dönemde bu çocuğa karşı ne yapsam bilmiyorum.
Bu arada boşuna “hocana, müdüre söyle” demeyin; hocalar sadece barıştırmayı önemsiyor ve ne olursa olsun sadece barıştırıyorlar. Bir kere benim sevmediğim bir çocukla beni arkadaş yapmaya çalıştılar. Bu konuyu sonra anlatacağım.
Son düzenleyen: Moderatör: