Sınıftaki rahatsız eden kişiler için ne yapmalı?

Kardeşim şu algıyı bir kesin ya, ispiyonculuk öyle bir şey değil. Zorbalığa uruyorsun diye ispiyoncumu olacaksın?

Diğer kişilerede yapıyor mu yoksa sana özel mi? Bunu gören başka kimseler var mı?
Zorba tipler okul genelinde çevresi olan tipler olduğu için adını yayarlar. Kendi yaptıkları davranışları normal gördükleri için müdüre gitmeyi ispiyonculuk oyunbozanlık olarak algılayabilirler.

Arkadaşlar müdür yardımcısına gittim isimlerini ver dediler uyarmıyoruz direkt disipline giderler dedi

Genelde bana yapıyorlar diğerlerine yapsalar bile onlar arkadaşları yani aralarında oluyor
Yaşın kaç ve yaptıkları rahatsızlık ne?

Arkadaşlar müdür yardımcısına gittim isimlerini ver dediler uyarmıyoruz direkt disipline giderler dedi

Genelde bana yapıyorlar diğerlerine yapsalar bile onlar arkadaşları yani aralarında oluyor

Şahit olacak birisi varsa müdüre falan git, kimse yoksada şansını dene, unutma ispiyonculuk başına gelenleri şikayet etmek değildir, bazıları sana bu algıyı dayatmış olabilir fakat bu hakkını aramaktır, zorbalığa uruyorsun, ateşe eteşle karşılık vermekten iyidir

Sıramı falan çekiyorlar arkamdakiler alttan hafif tekme atıyor uyurken bağırarak geliyor.

Sınıfını değiştir hiç uğraşma. Bunlar gibilerle 4 yıl geçirdim gücün yetiyorsa sende zorbalayacaksın tek çözümü bu.

Zorba tipler okul genelinde çevresi olan tipler olduğu için adını yayarlar. Kendi yaptıkları davranışları normal gördükleri için müdüre gitmeyi ispiyonculuk oyunbozanlık olarak algılayabilirler.

Zorba tiplerle bir işimiz yok zaten, kimse onlarla takılmak istemez anca kendi aralarında gruplaşırlar. Birisi gittikten sonra diğeri başlar herkes durumu öğrenir en sonunda bir şekilde temizlenir okul, en azından başıma böyle geldi benim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı