Sınıftaki sapık kişiyi nereye şikayet edebiliriz?

Yani, değişik bir konu biliyorum. Ama, sınıfımızda sapık bir çocuk var. Öğretmene şikayet etsek inanmıyor, çocuğu dışarıdan görseniz tatlı tombik bir çocuk sanarsınız. Ama sapığın teki. Yalan söylemeyeceğim güzel kız görünce bende bakarım. Ama, insan gibi bakarım. Bu çocuk bakıp ağızından salya geliyor hh ohh diye sesler çıkartıyor. Yemek yerken gelip hocaların özel organları hakkında konuşup iştahımızı kaçırıyor, ve midemizi bulandırıyor. Arkadaşım insan gibi konuştu, anlamıyor. Dövüyoz anlamıyor. Nasıl çözebiliriz? Bu arada erkekleride elliyor.
Technopat'a edebilirsin.

Tam dövememişsiniz o zaman.

Hocam meslek lisesindeyiz uzun eğeler ile dövüyoruz akıllanmıyor.

O yaşlarda olur, çocuksunuz daha. Uslu oynayın.

Hocam yaşla ne alakası var? Senin sevdiğin bir kıza baksa, bakarkan malum yeriyle oynasa, veya siz dururken gelip arkadan dayamaya çalışsa. Ne yapardınız?

Öğretmenler ve müdürler inanmıyor sınıfça şikayetçi olmuştuk başta iyiydi tanıştım arkadaş olmuştum sonradan ellemeye bulaşmaya başladı dedim. Git diye sonra devam etti şimdi dövsem sonrada yaptıklarını şahit ile anlatsam disiplin yer miyim*

@HD4450 acaba benim mesajıma neden cevap vermedin? Taciz ediliyorsunuz işte. Gidin o çocuklarla beraber polise şikayetçi olun, taciz edilmek hoşunuza mı gidiyor acaba?

@507053 açıkçası gidilmiyorsa da durumu kabulleniyorlar demektir. Bizim elimizden bir şey gelmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı