11.sınıfa gececegim.Böyle vurdulu kırdılı türden zorbalık yaşamadım.Psikolojik olarak yorulmama sebebiyet veren olaylar oldu tabi.Bilirsiniz Türkiye de saf olan,iyi niyetli olan insanları üzerler.Dalga geçerler.Arkasindan gay derler,özellikle erkekseniz tabiri caiz ise tam bir o****** olmanız gerekir.Aksini söyleyen iyi ortamda gençlik yaşamıştır.Biraz kendimden bahsedeyim.Ailem okumuş yazmış insanlarla dolu.Beni gerçekten bir beyefendi gibi büyüttüler.Saygılı,nazik,duyarlı sıfır egolu bir çocuğum.Ortaokulum da genel olarak böyle insanlarla doluydu.Zaten pek çok kişi lgs de iyi puanlar yaptı.Kadıkoy anadoluya giden arkadaslarim,fen lisesine giden tipler falan vardı.Ben yapamayınca haliyle kötü bir okula düştüm ve çevremde beyefendiligi hakeden bir cevre değildi.Ama malım işte ne yapayim.Herkesi kendim gibi sandım.Saygılı,küfür etmekten kaçınan,yapılan saçma sapan şakalara cevap vermeyen, asosyal bir tip olmuştum liseye geçince.Belki olmam gerekenden daha kibar ya da iyi bir insan olmusumdur da bundan dolayi bana gay demislerdir bilmiyorum.Bu yaz ciddi manada bundan dolayı psikolojim bozuldu.Ne yapmam lazım nasıl daha sert olabilirim diye.Ama şunu bilsinler,yaptıklari şeyler yanlarına kalmayacak.Efendilik buraya kadardı.Hiçbirinin adını,soyadıni,tipini aklımdan çıkarmayacagım.Lise hayatımın 2 yılı böyle geçti bakalim önumuzdeki 2 yil ne olacak.Eğer unutmazsam ve Allah ömür verirse,2 yıl sonra tekrar burda olacağim.Eğer 2 yıl sonra yani 2026 agustos gibi bi tarihte bunu okuyorsan,kesinlikle altına not duş ve bana hatirlat.Dertleselim.