psikolojimbozuldu
Picopat
Herkesin normal bir benimki anormal zaten bula bula beni bulur 4 yıldır çile çektirdiler psikolojim çok bozuk.

Sınıftaki zorba bendim.
Abi ortaokuldan daha çok,lise zorbaliklari adamin asabıni,pskilojisini bozuyor.şimdi senin 7.sinifta boyun kisa diye zorbalanmani kimse hatirlamiyodur adam akilli.Ama lisedeki o ezik çoçuğu hepimiz hatirlayacagiz.Sıkıntı ortaokul zorbaliklarinda degil o yaşlarda bu olaylar bir yere kadar eyvallah.Ama lise öyle bi mekan ki,kimisi 50 yaşında kimisi 5 yaşında gibi davraniyor.Lise değil ama 7. sınıfta boyum kısa olduğu için sürekli sınıfın ortasında bağırıp çağırarak beni zorbalayan çocuğun 6 yaşında açtığı YouTube kanalını tüm sınıfa izlettim hiçbir şey yapamadı (intikam öyle olmaz böyle olur)
Abi ortaokuldan daha çok, lise zorbaliklari adamin asabıni, pskilojisini bozuyor. Şimdi senin 7.sinifta boyun kisa diye zorbalanmani kimse hatirlamiyordur adamakıllı. Ama lisedeki o ezik çoçuğu hepimiz hatirlayacagiz. Sıkıntı ortaokul zorbaliklarinda degil o yaşlarda bu olaylar bir yere kadar eyvallah. Ama lise öyle bir mekan ki, kimisi 50 yaşında kimisi 5 yaşında gibi davraniyor.
Kardeşim ne yapiyorsan yap ama kendine laf ettirme.Zorbalatma.Birini seni zorbaladi diye dövsen ve siciline işlese, en azından yamulttum dersin.Hocam gerekli bütün düşünmeleri yaptım bu yaz sonu liseye başlıyorum eğer cidden bulaşan sataşan zorbalayan biri olursa sonuç ne olursa olsun çene altına yumruğu çakıcam.
Kardeşim ne yapiyorsan yap ama kendine laf ettirme. Zorbalatma. Birini seni zorbaladi diye dövsen ve siciline işlese, en azından yamulttum dersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.