Sınıftaki zorbalık anılarınızı anlatın

10. sınıfken ilk gittiğim sınıfta çok eziliyordum idarede umursamazdı en son dayanamadım CİMER'e şikayet ettim sonra hocaların ilgileneceği tuttu konu çözüldü sandım şikayeti geri aldım (şu an şikayeti geri aldığım için pişmanım).

Sonra idare sınıfımı değiştirdi gittiğim yeni sınıf başlarda iyi gibiydi az çok kaynaşıyorduk zaten sınıfa ilk gittiğimde 6-7 kişi tek vardı.

Bir taraftan hocalarda benden nefret ediyordu şikayette bulunduğum için ama başka çare kalmamıştı okulda disipline dair bir şey yok. Çok çok bir iki bağırıp çağırıp başlarından def ediyorlar.

Diğer taraftan eski sınıfımda araya 2-3 hafta girdikten sonra kin tutup t#cavüzcü, sapık damgasını vurdu tabii bunu fark etmem uzun sürdü bir tane çocuk geldi dedi eski sınıfın böyle böyle söylüyor falan filan.

Bu kadar şeyin üstüne çok geçmeden sınıfa yeni bir kafile geldi aslında onlarlada başlarda aram iyi gibiydi ama sonra yine sınıftan birileri ile ters düşünce eski sınıfımdaki ortamdan beter bir ortamda buldum kendimi.

En son daha fazla dayanamayıp okula gitmeye korktum ve devamsızlık + ortalamadan sınıfta kaldım. Geçen sene sınıf tekrarı yaptım.

Şu an çok değiştim psikolojik olarak kendimi uzun bir süre toparlayamadım.

O lanet okula gitmeye devam ediyorum.

Sınıftaki zorba bendim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sen miydin o? Gel şimdi, o zamanki ezik halimi bulmuştun tabii. Şimdi 30 saniye duramazsın karşımda, kırarım kolunu.

Uğramadım, şanslıyım herhalde. Bir tek matematikten 40 aldığımda ucubenin biri gereğinden fazla gülüp dalgaya almaya başlamıştı. Zaten tepem atmış notu görünce, elimin tersiyle geçirmiştim bir tane karnına. Maksimum bu.

11.sınıfa gececegim.Böyle vurdulu kırdılı türden zorbalık yaşamadım.Psikolojik olarak yorulmama sebebiyet veren olaylar oldu tabi.Bilirsiniz Türkiye de saf olan,iyi niyetli olan insanları üzerler.Dalga geçerler.Arkasindan gay derler,özellikle erkekseniz tabiri caiz ise tam bir o****** olmanız gerekir.Aksini söyleyen iyi ortamda gençlik yaşamıştır.Biraz kendimden bahsedeyim.Ailem okumuş yazmış insanlarla dolu.Beni gerçekten bir beyefendi gibi büyüttüler.Saygılı,nazik,duyarlı sıfır egolu bir çocuğum.Ortaokulum da genel olarak böyle insanlarla doluydu.Zaten pek çok kişi lgs de iyi puanlar yaptı.Kadıkoy anadoluya giden arkadaslarim,fen lisesine giden tipler falan vardı.Ben yapamayınca haliyle kötü bir okula düştüm ve çevremde beyefendiligi hakeden bir cevre değildi.Ama malım işte ne yapayim.Herkesi kendim gibi sandım.Saygılı,küfür etmekten kaçınan,yapılan saçma sapan şakalara cevap vermeyen, asosyal bir tip olmuştum liseye geçince.Belki olmam gerekenden daha kibar ya da iyi bir insan olmusumdur da bundan dolayi bana gay demislerdir bilmiyorum.Bu yaz ciddi manada bundan dolayı psikolojim bozuldu.Ne yapmam lazım nasıl daha sert olabilirim diye.Ama şunu bilsinler,yaptıklari şeyler yanlarına kalmayacak.Efendilik buraya kadardı.Hiçbirinin adını,soyadıni,tipini aklımdan çıkarmayacagım.Lise hayatımın 2 yılı böyle geçti bakalim önumuzdeki 2 yil ne olacak.Eğer unutmazsam ve Allah ömür verirse,2 yıl sonra tekrar burda olacağim.Eğer 2 yıl sonra yani 2026 agustos gibi bi tarihte bunu okuyorsan,kesinlikle altına not duş ve bana hatirlat.Dertleselim.

Lise değil ama 7. sınıfta boyum kısa olduğu için sürekli sınıfın ortasında bağırıp çağırarak beni zorbalayan çocuğun 6 yaşında açtığı YouTube kanalını tüm sınıfa izlettim hiçbir şey yapamadı (intikam öyle olmaz böyle olur)

Lise değil ama 7. sınıfta boyum kısa olduğu için sürekli sınıfın ortasında bağırıp çağırarak beni zorbalayan çocuğun 6 yaşında açtığı YouTube kanalını tüm sınıfa izlettim hiçbir şey yapamadı (intikam öyle olmaz böyle olur)
Abi ortaokuldan daha çok,lise zorbaliklari adamin asabıni,pskilojisini bozuyor.şimdi senin 7.sinifta boyun kisa diye zorbalanmani kimse hatirlamiyodur adam akilli.Ama lisedeki o ezik çoçuğu hepimiz hatirlayacagiz.Sıkıntı ortaokul zorbaliklarinda degil o yaşlarda bu olaylar bir yere kadar eyvallah.Ama lise öyle bi mekan ki,kimisi 50 yaşında kimisi 5 yaşında gibi davraniyor.

Abi ortaokuldan daha çok, lise zorbaliklari adamin asabıni, pskilojisini bozuyor. Şimdi senin 7.sinifta boyun kisa diye zorbalanmani kimse hatirlamiyordur adamakıllı. Ama lisedeki o ezik çoçuğu hepimiz hatirlayacagiz. Sıkıntı ortaokul zorbaliklarinda degil o yaşlarda bu olaylar bir yere kadar eyvallah. Ama lise öyle bir mekan ki, kimisi 50 yaşında kimisi 5 yaşında gibi davraniyor.

Hocam gerekli bütün düşünmeleri yaptım bu yaz sonu liseye başlıyorum eğer cidden bulaşan sataşan zorbalayan biri olursa sonuç ne olursa olsun çene altına yumruğu çakıcam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı