Sınıftaki zorbalık anılarınızı anlatın

10. sınıfken ilk gittiğim sınıfta çok eziliyordum idarede umursamazdı en son dayanamadım CİMER'e şikayet ettim sonra hocaların ilgileneceği tuttu konu çözüldü sandım şikayeti geri aldım (şu an şikayeti geri aldığım için pişmanım).

Sonra idare sınıfımı değiştirdi gittiğim yeni sınıf başlarda iyi gibiydi az çok kaynaşıyorduk zaten sınıfa ilk gittiğimde 6-7 kişi tek vardı.

Bir taraftan hocalarda benden nefret ediyordu şikayette bulunduğum için ama başka çare kalmamıştı okulda disipline dair bir şey yok. Çok çok bir iki bağırıp çağırıp başlarından def ediyorlar.

Diğer taraftan eski sınıfımda araya 2-3 hafta girdikten sonra kin tutup t#cavüzcü, sapık damgasını vurdu tabii bunu fark etmem uzun sürdü bir tane çocuk geldi dedi eski sınıfın böyle böyle söylüyor falan filan.

Bu kadar şeyin üstüne çok geçmeden sınıfa yeni bir kafile geldi aslında onlarlada başlarda aram iyi gibiydi ama sonra yine sınıftan birileri ile ters düşünce eski sınıfımdaki ortamdan beter bir ortamda buldum kendimi.

En son daha fazla dayanamayıp okula gitmeye korktum ve devamsızlık + ortalamadan sınıfta kaldım. Geçen sene sınıf tekrarı yaptım.

Şu an çok değiştim psikolojik olarak kendimi uzun bir süre toparlayamadım.

O lanet okula gitmeye devam ediyorum.
 
Sınıftaki zorba bendim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sen miydin o? Gel şimdi, o zamanki ezik halimi bulmuştun tabii. Şimdi 30 saniye duramazsın karşımda, kırarım kolunu.
 
Uğramadım, şanslıyım herhalde. Bir tek matematikten 40 aldığımda ucubenin biri gereğinden fazla gülüp dalgaya almaya başlamıştı. Zaten tepem atmış notu görünce, elimin tersiyle geçirmiştim bir tane karnına. Maksimum bu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı