mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #31 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Bende aynısını yaşıyordum en sonunda daldım birine şimdi çok karıßmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Şiddet çözüm değildir ve medeniyet dışıdır burada fiziksel bir şiddet olayı da yok ayrıca.
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Bende aynısını yaşıyordum en sonunda daldım birine şimdi çok karıßmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Şiddet çözüm değildir ve medeniyet dışıdır burada fiziksel bir şiddet olayı da yok ayrıca.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 11 Ekim 2022 #32 mrht1234 dedi: Şiddet çözüm değildir ve medeniyet dışıdır burada fiziksel bir şiddet olayı da yok ayrıca. Genişletmek için tıkla... Tamam ben konu sahibine şiddeti önermiyorum sadece yaşadığımı anlatıyorum.
mrht1234 dedi: Şiddet çözüm değildir ve medeniyet dışıdır burada fiziksel bir şiddet olayı da yok ayrıca. Genişletmek için tıkla... Tamam ben konu sahibine şiddeti önermiyorum sadece yaşadığımı anlatıyorum.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #33 mrht1234 dedi: Her okul buna izin vermez ya buna izin vermeyen bir okuldaysa başına iş açar. İyiyde konu sahibi sözel olarak bir şiddet yaşadığını söylemiş ki bu durumda her zaman yaşadığını dememiş. Genişletmek için tıkla... Okulunun buna izin verip vermediğini sorar herhalde. Sormasa bile ailesine dilekçe yazdırırsa herhangi bir sorun olmaz.
mrht1234 dedi: Her okul buna izin vermez ya buna izin vermeyen bir okuldaysa başına iş açar. İyiyde konu sahibi sözel olarak bir şiddet yaşadığını söylemiş ki bu durumda her zaman yaşadığını dememiş. Genişletmek için tıkla... Okulunun buna izin verip vermediğini sorar herhalde. Sormasa bile ailesine dilekçe yazdırırsa herhangi bir sorun olmaz.